Ukradol celú tržbu

Trnava

TRNAVA – V sobotu dve hodiny pred polnocou ukradol 25-ročný Zoltán H. z Levíc predajcovi vianočných trhov pri mestskej veži celú tržbu. Na miesto prišli mestskí policajti. Ľudia, ktorí krádež videli, ich upozornili, že zlodej utekal smerom k Jednote. Zoltána policajti podľa popisu svedkov dolapili a on sa k činu priznal. U majiteľky stánku vystriedali slzy smútku slzy radosti.

    

26. 12. 2010 09:07

Ďalšie z kategórie Trnava

VIDEO: Hasičom pomôžu nové čerpadlá

VIDEO: Hasičom pomôžu nové čerpadlá

TRNAVA - Na základe Memoranda o partnerstve a spolupráci medzi Trnavským samosprávnym krajom a Krajským riaditeľstvom Hasičského a záchranného zboru v Trnave sa v utorok uskutočnilo slávnostné odovzdávanie vysokokapacitných samonasávacích čerpadiel.

18.01. 2011, 14:02

VIDEO: Najchutnejší trnafský oškvarek bol z ukradnutej svine

VIDEO: Najchutnejší trnafský oškvarek bol z ukradnutej svine

TRNAVA – Ďalší z fašiangových víkendov v meste oživilo podujatie organizované Trnavským dvorom. Po januárových majstrovstvách vo varení gulášu si v sobotu aktéri zmerali sily vo vytápaní slaniny.

20.02. 2011, 13:29

Najlepší študenti majú šancu dostať sa na exkurziu do Štrasburgu

TRNAVA – Stojedenásť študentov tretích ročníkov diskutovalo minulú stredu na Gymnáziu Jána Hollého o boji s finančnou krízou a pomoci postihnutým krajinám.

21.01. 2011, 12:23

Mesto je nútené škrtať svoje investičné zámery

Mesto je nútené škrtať svoje investičné zámery

TRNAVA – Výstavba celého severného obchvatu mesta by sa mala skončiť v marci budúceho roka. Už dnes však trnavská radnica stojí pred problémom, ktorý musí dovtedy vyriešiť – vybudovať cestu do Národného streleckého areálu v Štrkoch.

21.03. 2011, 12:12