Mimáci pocestujú do Košíc s novým brankárom

Futsal

Mimáci pocestujú do Košíc s novým brankárom

Mimákov už tento piatok čaká prvý zápas štvrťfinále play-off proti PKP Košice na ich pôde. „Pocestujeme aj s novým brankárom Tobiášom Súkenikom. Je to gólman reprezentačnej dvadsaťjednotky a Makroteamu Žilina,“ prezradil prezident klubu Marek Ondrejka.

Tobiáša Súkenika inkasované góly dokážu rozladiť. FOTO: archív TS

Trnavčania si upísali Súkenika na play-off. Na koľko zápasov, to ukáže až samotný výkon Mimy na palubovke. „Tobiáš oslávi osemnáste narodeniny počas odvetného zápasu v pondelok 14. marca. Ten odohráme v Mestskej športovej hale v Trnave o 18.30 h. O deň neskôr maturuje. Verím, že všetky povinnosti zvládne. Je veľmi šikovný, idú mu najmä cudzie reči,“ nešetril slovami chvály Ondrejka. „Pokiaľ dostanem príležitosť, urobím všetko pre to, aby som tímu pomohol. Nejdem do neznámeho prostredia. Vďaka reprezentácii poznám trénera, realizačný tím aj mnohých hráčov. So Žilinou mi play-off nevyšlo, som rád, že si to môžem takto vynahradiť,“ priznal Tobiáš. Ďalšou posilou v tíme je 19-ročný Patrik Krištofík. Aj tento hráč Makroteamu Žilina je členom SR U21. "Je to ľavonohý futsalista. Má dobrú techniku, verím, že nám pomôže," vyjadaril sa Ondrejka a dodal: „Verím tomu, že si do Košíc ideme po víťazstvo a v pondelok doma spečatíme postup. Dúfam, že nás povzbudia aj naši diváci. Angažovanie oboch futsalistov sme privítali. Aj keď sú mladí, som presvedčený, že budú pre nás prínosom. Poznáme ich kvality z reprezentácie, vieme, čo od nich môžeme čakať. Poznajú herný systém, takže aj po tejto stránke zapadnú do mužstva bez problémov."

Pozitívne správy sa šíria aj gólmanovi Daliborovi Repovi. Lekárske vyšetrenia ukázali, že operované rameno sa hojí dobre, telo prijalo implantát, a tak môže začať s rehabilitáciou a postupne aj s ľahším tréningom.

 

 

09. 03. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Futsal

Ďalej idú Komplet a Nitrania

V Hrnčiarovciach nad Parnou sa odohral finálový turnaj západoslovenského regiónu vo futsale.

24.01. 2011, 11:42

Okresná liga vo futsale: Sedem z dvanástich gólov Kompletu strelil Benkovský

O titul sa stále bijú Družbané a Olympic. Zaujímavý bude aj boj o tretie miesto. Benfica a Prednádražie prehrali, na rozdiel dvoch bodov ich stiahol Komplet.

26.02. 2011, 23:33

Prvé foto brankára Repu po návrate z nemocnice

Prvé foto brankára Repu po návrate z nemocnice

Dalibor Repa je už v domácom liečení. Zvrchu má na ramene rez. V tejto oblasti mu prevŕtali kľúčnu kosť a vložili špeciálny implantát na upevnenie dotrhaných úponov.

05.02. 2011, 17:27

Mimáci ako domáci hráči v Leviciach

Mimáci ako domáci hráči v Leviciach

Futsalisti trnavskej Mimy sa pripravujú na prestížny duel Kyma extraligy s lídrom súťaže a úradujúcim majstrom Slov-maticom Bratislava.

08.02. 2011, 18:08