So zbraňou v ruke v herni ulúpil 157 eur

Trnava

So zbraňou v ruke v herni ulúpil 157 eur

TRNAVA – So zbraňou v ruke prepadol v pondelok neznámy páchateľ herňu na Ulici Andreja Žarnova.

Odhaliť totožnosť lupiča môžu polícii pomôcť občania. Foto: polícia

 

Približne o pol siedmej večer vošiel do prevádzky, prešiel k barovému pultu a na pracovníčku namieril zbraň. „Pod hrozbou jej použitia ju prinútil vydať všetky peniaze. S hotovosťou 157 eur páchateľ z miesta odišiel,“ informovala policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. Páchateľa zachytili bezpečnostné kamery. Je vysokej, robustnej postavy, oblečenú mal koženú bundu a bledohnedé nohavice. Tvár si maskoval kapucňou. Polícia sa obracia na občanov, ktorí muža na záberoch spoznali, aby to oznámili.

09. 03. 2011 11:35

Ďalšie z kategórie Trnava

Komfortnejšie cestovanie v Trnave

Komfortnejšie cestovanie v Trnave

TRNAVA – Spoločnosti SAD Trnava sa podarilo za niekoľko rokov vymeniť celý vozový park. Na jar bude verejnosti slúžiť ďalších 19 nových plynových autobusov.

13.01. 2011, 09:50

VIDEO: Medzi chlapcami na škole to poriadne zaiskrilo

VIDEO: Medzi chlapcami na škole to poriadne zaiskrilo

Na Strednej odbornej škole polytechnickej v Trnave to v utorok medzi trinástimi chlapcami riadne zaiskrilo. Nemajte strach, nešlo o žiadnu bitku, to si len študenti zmerali sily v zručnosti pri zváraní.

09.02. 2011, 11:48

Chlapci pre všetko

Chlapci pre všetko

TRNAVA - O hodinu končí zmena. Pokojný dobeh do konca? To sotva. Pár minút pred siedmou hodinou večer stihnú mestskí policajti ešte pomôcť bezbrannej vodičke vyslobodiť jej auto.

28.12. 2010, 16:48

VIDEO: Mladík o sebe nevedel

VIDEO: Mladík o sebe nevedel

TRNAVA - Minulý piatok, niečo pred desiatou, privolali tínedžeri hliadku mestskej polície na autobusovú stanicu. Chlapci tvrdili, že pod lavičkou na výstupisku leží zranení opití mladík.

19.12. 2010, 09:41