Strelkyňa Lenka Kostelecká je už maminou

Ostatné športy

Strelkyňa Lenka Kostelecká je už maminou

26-ročná Trnavčanka, sestra našej najúspešnejšej skeetarky Danky Bartekovej, priviedla ešte v pondelok na svet syna Denisa.

Lenka (vľavo) a Danka Bartekové. Lenka je už pol roka vydatou ženou. Foto: Lukáš Grinaj

Ten pri narodení vážil 3800 g a meral 54 cm. Bývalá juniorská majsterka sveta a Európy a bronzová z minuloročného európskeho šampionátu v ruskej Kazani (v disciplíne skeet) sa minulý rok v októbri vydala za olympijského víťaza v trape Čecha Davida Kosteleckého. Spoločne žijú v Brne.

09. 03. 2011 21:07

Ďalšie z kategórie Ostatné športy

Smeč na pamiatku Róberta Zwiržinu

Smeč na pamiatku Róberta Zwiržinu

Prvenstvo putuje na Valašsko. Nohejbalový turnaj Vianočný smeč vyhral tím Vsetín B. V Mestskej športovej hale v Trnave skončili druhí Piešťanci, za rieku Moravu putuje aj bronz, ktorý získal Vsetín A.

10.01. 2011, 00:43

Obdivuje schopnosti Armstronga

Obdivuje schopnosti Armstronga

V Trnave vyrastá nádej slovenskej cyklistiky. Ľuboš Malovec je už vo veku šestnásť rokov päťnásobným majstrom Slovenska na dráhe v kategórii kadetov. Prepracoval sa i do slovenskej reprezentácie, na pretekoch v Pinkafelde si obliekol modrý trikot pre najlepšieho pretekára v bodovacej súťaži.

10.01. 2011, 00:18

Hokejbalistom Trnava Pretorians tohtoročná premiéra nevyšla

Hokejbalistom Trnava Pretorians tohtoročná premiéra nevyšla

Po dlhej prestávke nastúpili v slnečnom, ale chladnom, počasí hokejbalisti Trnavy na prvé jarné súťažné kolo Vrbovskej hokejbalovej ligy proti vrbovskému tímu Night Hawks. Pri pohľade na tabuľku bolo jasne zrejmé, že ide o šesťbodový zápas.

13.02. 2011, 14:05

Peko na olympijskej pôde

Peko na olympijskej pôde

Maďarská Tata hostila 7. – 9. januára v priestoroch Olympijského tréningového centra mladých stolných tenistov z celej Európy. Tí sa stretli na turnaji Tata Mini Cadet Open 2011.

12.01. 2011, 13:03