Odvetnú časť začali stolnotenistky prehrou s Topoľčanmi

Ostatné športy

Ženy stolnotenisového klubu Viktórie Trnava nastúpili na domácej pôde proti suverénnemu lídrovi tabuľky z Topoľčian so značným hendikepom – bez prvej hráčky družstva, zranenej Martiny Adámekovej.

Trnavčanky bojovali v zložení Ivana Krchňavá, Denisa Malá a Monika Pazourková o každú loptičku, čo však nič nezmenilo na výsledku 0:10 v ich neprospech. „Dievčatá zohrali päť mimoriadne vyrovnaných duelov, kde sa nám nepodarilo rozhodnúť v koncovkách. Táto istá situácia sa nám zopakovala z predchádzajúceho kola na východe v Miňovciach. Bohužiaľ nám chýba troška šťastia v záveroch setov. Dovolím si tvrdiť, že Topoľčany opäť suverénnym spôsobom obhája víťazstvo v súťaži i zisk titulu majstra SR, nie je podstatné ako sme s nimi hrali. Je potrebné sústrediť sa na stretnutia z druhej a ďalších priečok tabuľky. Už nás čakajú len družstvá Miňoviec, Nitry, D. Stredy a Valalík, pri ktorých je vždy reálna šanca víťazstva,“ zhodnotil tréner KST Viktória Ivan Peko.

ipek

13. 03. 2011 12:42

Ďalšie z kategórie Ostatné športy

Najstaršie aerobikové štúdio v Trnave oslavuje

Aerobik štúdio No.1 organizuje pri príležitosti svojich 15. narodenín tradičné podujatie Športom proti drogám.

31.01. 2011, 13:38

V Košolnianskej interlige všetko po starom

Košolnianska futbalová interliga je aj po 12. kole bez zmien. Vedúcim celkom je naďalej Mzp 11, ktoré drví svojich súperov dvojcifernými výsledkami.

25.01. 2011, 12:00

Majcichovská desiatka na počesť Remeka

V nedeľu 6. marca sa uskutoční 21. ročník cestného behu Majcichovská desiatka. Posledné dva ročníky sa stali korisťou bežca AC Nové Zámky Imricha Magyara.

04.03. 2011, 00:00

KHL definitívne uzavrela sezónu oceňovaním

KHL definitívne uzavrela sezónu oceňovaním

Kátlovská hokejbalová liga sa síce už pred niekoľkými týždňami skončila, ale len nedávno došlo aj k jej slávnostnému vyhodnoteniu. Obhajcami 22. ročníka KHL bolo družstvo HC 12 Amateurs. Z rúk jeho kapitána Alana Uváčka prešiel putovný pohár k družstvu Rangers of the Doom, ktoré sa víťazom ligy stalo opäť po roku.

07.03. 2011, 19:58