V Kľačanoch budú pred zápasom s Peterčanom ostražití

Oblastné súťaže

V Kľačanoch budú pred zápasom s Peterčanom ostražití

KĽAČANY – Zverenci trénera Miroslava Krcha dohrali duel v Chtelnici len s desiatimi hráčmi. Napriek tomu si chceli od súpera priviezť všetky tri body. „Prvé jarné kolo naplnilo moje očakávanie len v tom, že sa odohralo,“ začal nadľahčene Krcho.

V zápase Chtelnice (v žltom) s Kľačanmi sa občas aj iskrilo. Foto: Lukáš Grinaj

„S výsledkom nie sme spokojní. Nepremieňali sme šance, mohli sme rozhodnúť ešte v prvom polčase. A nie trápiť sa celé stretnutie. Navyše,  potom sme už hrali oslabení. Chlapci sa síce zomkli, a nebolo badať, že nám jeden hráč chýba. Ale bod nás nemôže tešiť.“ Kľačiansky tréner tak bezgólovú remízu vnímal ako stratu bodov. Chuť si jeho zverenci chcú napraviť už v domácom dueli s Peterčanom Hlohovec, v ktorom pôjde o susedské derby. „Patrí im síce nižšie miesto v tabuľke, ale nemôžeme ich podceniť. Terény ešte nie sú ideálne, nebude sa dať kombinovať a každú stratu loptu či nepresnú prihrávku môže súper využiť.“ Kľačany budú mať na zápas dostatočne širokú lavičku a aj preto si v tomto zápase budú veriť. „Ešte by nám nejakí hráči mali pribudnúť. V utorok sme absolvovali jeden tréning, v piatok nás čaká ďalší. V sobotu vybehneme na trávnik s cieľom získať všetky body.“ V Kľačanoch si nedali jarné ciele týkajúce sa množstva zisku bodov, podľa slov trénera chcú len hrať pekný futbal. „Samozrejme, že chceme byť úspešní, ale presne cifry sme si nepovedali.“

18. 03. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Zo Žlkoviec nikto neodchádza, je im spolu dobre

ŽLKOVCE – V plnej príprave na jarnú časť súťaže je už aj tretí celok III. triedy B. Strata troch bodov na vedúce Jalšové B predznamenáva zaujímavú a dramatickú jar. Paradoxne, v Žlkovciach sa na ňu nechystajú získavaním posíl.

01.02. 2011, 18:44

V príprave s novým koučom

KÁTLOVCE – Najdôležitejšou udalosťou v klube je vymenovanie nového trénera a definitívny koniec hráčskej kariéry Petra Hluška.

10.01. 2011, 17:59

Zimný turnaj ObFZ: Biely Kostol prehral aj s Voderadmi

Tak ako bol Biely Kostol šťukou jesennej časti oblastnej súťaže skupiny A, tak vyhorel na Zimnom turnaji Legea 2011, ktorý organizuje ObFZ Trnava. V základnej skupine nezískali ani bod, bodku za neúspešným vystúpením mužstva dala prehra s Voderadmi.

18.02. 2011, 00:01

Budú mať futbalové kluby v budúcnosti aj svoj ženský oddiel?

TRNAVA – Pokúsia sa rozhýbať stojaté vody na Slovenskom futbalovom zväze. Novými členmi komisie ženského futbalu SFZ sa stali predsedníčka TJ Skloplast Trnava Anna Belková a jej oddielový kolega - kondičný tréner Peter Baláž.

23.02. 2011, 00:00