VIDEO: Futbalové Dvorníky majú ťažké srdce na rozhodcov

Futbal

VIDEO: Futbalové Dvorníky majú ťažké srdce na rozhodcov

DVORNÍKY – Postarali sa o senzáciu kola. Dvorníky uhrali v Modranke remízu 2:2. A to dokonca viedli po drzom sóle Mikuleka. Vari predzvesť toho, že posledný tím oblastných majstrovstiev sa chystá na tuhý boj o záchranu?

Všetky víkendové zápasy sa začali minútou ticha za zosnulého futbalistu 20. storočia Jána Popluhára. Pietny akt sprevádzal aj duel Modranky s Dvorníkmi. Foto: Michal Hlavatovič

 

„Nemáme veľké oči, chceme dohrať súťaž so cťou. Samozrejme, radi by sme sa zachránili, táto súťaž tímu svedčí. Ak sa nám to podarí, budeme veľmi radi,“ uviedol predseda klubu Maroš Nemeček.
Dvorníky v Modranke predviedli kvalitnú defenzívu, s ktorou si zraneniami zdecimovaný kolektív favorita nevedel dlho rady. S hráčskym výpadkom sa však borili i v Dvorníkoch. Pre zranenia chýbali Roman Táčovský a Ľuboš Pagáč. Ku kurióznym možno pripísať absenciu Maroša Spáčila a Milan Suchoňa, u ktorých kluboví činovníci neskoro zistili, že ich registračné preukazy sú neplatné. Preto nemohli nastúpiť. „Modranka je klub nabitý hviezdami, remíza je pre nás víťazstvom,“ pochvaľoval si Nemček.
V zime sa veľké zmeny v Dvorníkoch neudiali. V tíme zabezpečili pre jarné odvety účasť Hlohovčanov Martina Cabadaja a Michala Tarabu. „Po zostupe z piatej ligy sme do okresnej súťaže vstupovali v podstate s troma hráčmi a prázdnou kasou. Situácia sa však už stabilizovala. Ťažko ale začať s futbalistami, ktorí päť rokov nehrali. Zimná príprava im dala dosť, uvidíme, ako sa to ďalej prejaví na ihrisku. Držíme sa pri zemi. Vždy sa rozhoduje na ihrisku. Jeden zápas vám môže vyjsť, a tri ďalšie nie.“
 

 

 

V ďalšom kole privítajú Dvorníky na domácej pôde Suchú nad Parnou, ktorá prehrala v derby so Zvončínom 0:2. Z pohľadu boja o záchranu ide o veľmi dôležitý duel, keďže aj súper je namočený v zostupovom pásme. „Na jeseň sme v Suchej prehrali 2:7. Nastúpili sme vtedy veľmi oslabení a zápas nám absolútne nevyšiel. Výsledky počas jesene ale nenasvedčovali, že sme totálne slabí. Väčšinou sme prehrali tesne, nie vysokým rozdielom,“ pokračoval Nemček a pridal i názor na tému, o ktorej by radšej mlčal. „Ťažko sa k tomu vyjadruje. Dosť zápasov sme nehrali proti súperom, ale proti rozhodcom. Arbiter dokáže účelovo zapískať a pritom ani nepíska okato proti vám. Neviem z akého titulu to prebiehalo. V závere jesene sa už psychická ťarcha z toho prejavila aj na hráčoch, našťastie, všetko sa upokojilo bez nežiaducich javov. Viete, každý je človek a nervy má len jedny.“

17. 03. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Futbal

Spomienka na kapitána reprezentácie

Spomienka na kapitána reprezentácie

Na priateľa nezabudli. Druhý ročník Memoriálu Igora Lančariča vyhral tím Starých pánov Barbakanu. Na palubovke Mestskej športovej haly v Trnave nestratili ostrieľaní borci ani bod. Výsledky však neboli prvoradé, vyhrala spomienka na kamaráta.

14.01. 2011, 17:06

VIDEO: Hanba! Divák po zápase vykričal hráčom, čo si o nich myslí

VIDEO: Hanba! Divák po zápase vykričal hráčom, čo si o nich myslí

HRNČIAROVCE – Futbalistom Hrnčiaroviec nad Parnou vstup do jarnej časti poriadne zhorkol. Nielenže prehrali s Leopoldov, ale pri odchode do kabín ich ešte aj jeden z divákov počastoval „vybranými“ slovami.

17.03. 2011, 00:00

Rozpis jarných futbalových odviet už v tohtotýždňovom Trnavskom hlase

V aktuálnom čísle týždenníka Trnavský hlas (10/2011), ktorý je v predaji od štvrtka 9.3., nájdu fanúšikovia futbalu rozpis jarného žrebu aktuálneho ročníka súťaží.

10.03. 2011, 20:42

V takú tradíciu ani nedúfali

V takú tradíciu ani nedúfali

Už po trinástykrát sa zišli priatelia, kolegovia a fanúšikovia futbalu na Memoriáli Petra Kubinu. V Mestskej športovej hale v Trnave sa zišlo šesť mužstiev, ktoré boli rozdelené do dvoch skupín.

22.01. 2011, 20:52