VIDEO: Hanba! Divák po zápase vykričal hráčom, čo si o nich myslí

Futbal

VIDEO: Hanba! Divák po zápase vykričal hráčom, čo si o nich myslí

HRNČIAROVCE – Futbalistom Hrnčiaroviec nad Parnou vstup do jarnej časti poriadne zhorkol. Nielenže prehrali s Leopoldov, ale pri odchode do kabín ich ešte aj jeden z divákov počastoval „vybranými“ slovami.

Ivan Jedinák a Ivan Šurina sledovali duel s Leopoldovom iba z tribúny. Podotýkame, že ani jeden z pánov na fotke nie je divák s pikantným slovníkom z titulku. Foto: Michal Hlavatovič

 

Sklonené hlavy zverencov Petra Dubca jasne naznačovali, že im prehra nie je ľahostajná. Očakávalo sa totiž, že po kvalitnom zimnom posilnení tímu začne mančaft výsledkovo šliapať od úvodu ligy.
Jedným dychom však treba dodať, že mužstvo hralo nekompletné. Dve najväčšie posily, stredopoliari Ivan Jedinák a Ivan Šurina, sedeli iba na tribúne. „Mám natiahnutý zadný stehenný sval, ale pevne verím, že v ďalšom kole už budem k dispozícii. Po dvoch týždňoch začínam s tréningom,“ povedal Ivan Jedinák, ktorý vyrastal v trnavskom Spartaku a do Hrnčiaroviec prišiel po šesťročnej anabáze v Rakúsku. Svojho času kopal aj druhú ligu za Senicu a Senec.
 

 

 

Ivan Šurina chýbal na zápasovej súpiske, pretože na jeho prestupe sa kluby ešte nedohodli. „Som hráčom Brestovian, momentálne ma klub nechce uvoľniť. Uvidíme, ako to bude ďalej. Radšej by som hrával v Hrnčiarovciach. Mám to z domu bližšie, sú tu lepšie futbalové podmienky. Nechávam to na funkcionároch, no verím, že sa prestup podarí vybaviť,“ uviedol Šurina, ktorý na jeseň hral za Piešťany.
V ďalšom kole čaká na Hrnčiarovce výjazd do Jalšového. To víťazstvom v Drahovciach naznačilo, že po zime opäť zosilnelo. „Jalšové poznám, je tam vynikajúce ihrisko a pekné prostredie. Hrajú dobrý kombinačný futbal, bude to náročný súper. Keď svojho času postúpili do štvrtej ligy, chceli ma do mužstva. Napokon to nevyšlo,“ poznamenal na margo blížiaceho sa súpera Šurina.
 

17. 03. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Futbal

Tréner Weiss chce odohrať prípravný zápas s Dánskom v Trnave

Slovenská futbalová reprezentácia by mala v marci odohrať ďalší priateľský medzištátny zápas. Tento raz by jej súperom malo byť Dánsko.

19.02. 2011, 15:26

Rozpis jarných futbalových odviet už v tohtotýždňovom Trnavskom hlase

V aktuálnom čísle týždenníka Trnavský hlas (10/2011), ktorý je v predaji od štvrtka 9.3., nájdu fanúšikovia futbalu rozpis jarného žrebu aktuálneho ročníka súťaží.

10.03. 2011, 20:42

Spomienka na Petra Kubinu

V sobotu 22. januára sa uskutoční už 13. ročník halového futbalového turnaja Memoriál Petra Kubinu.

10.01. 2011, 15:58

Spomienka na kapitána reprezentácie

Spomienka na kapitána reprezentácie

Na priateľa nezabudli. Druhý ročník Memoriálu Igora Lančariča vyhral tím Starých pánov Barbakanu. Na palubovke Mestskej športovej haly v Trnave nestratili ostrieľaní borci ani bod. Výsledky však neboli prvoradé, vyhrala spomienka na kamaráta.

14.01. 2011, 17:06