Pri umývaní okna sa pošmykla, pád na betón neprežila

Trnava

Pri umývaní okna sa pošmykla, pád na betón neprežila

TRNAVA – Pošmyknutie sa na parapetnej doske sa v sobotu stalo osudným 37-ročnej upratovačke. Pri umývaní okna na druhom poschodí nového chirurgického pavilónu Fakultnej nemocnice v Trnave spadla zo šesťmetrovej výšky rovno na betón.

Zraneniam na mieste podľahla. Žena bola zamestnankyňou externej upratovacej služby, v nemocnici pracovala len tri týždne. Ako uviedla agentúra Tasr, na pád upozornil na linku 112 Trnavčan, ktorý v tom čase stál na zastávke MHD oproti budove. Prípad ako pracovný úraz vyšetruje trnavské pracovisko Národného inšpektorátu práce a polícia, ktorá už začala stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

14. 03. 2011 18:33

Ďalšie z kategórie Trnava

Ukradol celú tržbu

TRNAVA – V sobotu dve hodiny pred polnocou ukradol 25-ročný Zoltán H. z Levíc predajcovi vianočných trhov pri mestskej veži celú tržbu. Na miesto prišli mestskí policajti. Ľudia, ktorí krádež videli, ich upozornili, že zlodej utekal smerom k Jednote. Zoltána policajti podľa popisu svedkov dolapili a on sa k činu priznal. U majiteľky stánku vystriedali slzy smútku slzy radosti.

26.12. 2010, 09:07

Vianočné nadávky, zásahy, úrazy, pôrody

Vianočné nadávky, zásahy, úrazy, pôrody

TRNAVA - So zvedavosťou, ako trávia Vianoce ľudia, ktorých práca je skôr povolaním ako poslaním, sme nazreli za ich dvere. Hasiči, sestričky aj úradníci nám porozprávali sviatočné pikošky a príhody.

28.12. 2010, 16:47

Chlapci pre všetko

Chlapci pre všetko

TRNAVA - O hodinu končí zmena. Pokojný dobeh do konca? To sotva. Pár minút pred siedmou hodinou večer stihnú mestskí policajti ešte pomôcť bezbrannej vodičke vyslobodiť jej auto.

28.12. 2010, 16:48

Drogový díler skončil za mrežami

Drogový díler skončil za mrežami

TRNAVA - Polícia odhalila ďalšiu drogovú trestnú činnosť. Po operatívnom rozpracovaní koncom minulého týždňa kriminalisti zastavili a skontrolovali v Trnave 35-ročného muža z Ružindola. Z vrecka bundy policajtom vydal mikroténové vrecúško s obsahom svetlohnedého prášku.

27.01. 2011, 15:44