V Trnave sa opäť uskutoční aerobikový kongres

Ostatné športy

V Mestskej športovej hale v Trnave sa 2. apríla uskutoční podujatie Fitness Day - Aerobik & Body-Mind. Jeho organizátorom je Fitness Balance Trnava. Na kongrese sa môžete zoznámiť so všetkými novinkami v oblasti fitnes, dance aerobiku, step aerobiku, body-mind foriem ako pilates, joga, či ashtanga joga.

Každý, kto chce zdravo žiť a má záujem pre to aj niečo urobiť, má možnosť aspoň na niekoľko hodín spolupracovať so špičkovými lektormi ako Joan Altisenová (Španielsko), Per Markussen (Švédsko), Anastasia Alexandridiová (Grécko), Daniel Müller (Česko) a slovenskí zástupcovia Jaroslav Pávek, Jana Galovičová, Michaela Hluchová a Vojtech Hlavna. Okrem cvičenia môže každý účastník využiť aj wellness zónu.

 
Súťaž o lístky
Spoločnosť Fitness Balance poskytla na kongres pre našich čitateľov dve voľné vstupenky v hodnote po 29 eur. Získa ich prvý, kto o ne požiada mailom na adrese redakcia@trnavskyhlas.sk do pondelka 28. marca.  

18. 03. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Ostatné športy

Squashové nádeje bojovali v Prahe

Squashové nádeje bojovali v Prahe

Squash postupne získava na popularite už aj v Trnave. Štvorica juniorov z ŠK Squash Trnava sa predstavila cez víkend na kvalitne obsadenom turnaji Czech Squash Junior Open. Na medailové pozície síce nesiahli, no predviedli dobré výkony.

24.01. 2011, 16:03

Florbalisti si v silnej konkurencii vybojovali druhé miesto

Florbalisti si v silnej konkurencii vybojovali druhé miesto

Trnavskí florbalisti sa predstavili na amatérskom turnaji Jonny cup v Martine a vôbec si nepočínali zle.

22.02. 2011, 10:18

Krasokorčuliarky dolaďujú formu na šampionát

Krasokorčuliarky dolaďujú formu na šampionát

Pretekárky KK Trnava sa uplynulý víkend predstavili na Veľkej cene Ružomberka. V súťaži sa dopustili niekoľkých chýb, čo ich stálo víťazstvá a lepšie umiestnenia.

23.02. 2011, 12:29

V Lopašove bol najskôr mariáš, potom držková

V Lopašove bol najskôr mariáš, potom držková

Mariášový klub v Dolnom Lopašove zorganizoval 11. ročník tradičného turnaja. V miestnom kultúrnom dome sa predstavilo 111 hráčov, o ktorých stravu sa celodenne starali Danka Vlkovičová a Danka Zemková.

08.03. 2011, 11:07