V Trnave sa opäť uskutoční aerobikový kongres

Ostatné športy

V Mestskej športovej hale v Trnave sa 2. apríla uskutoční podujatie Fitness Day - Aerobik & Body-Mind. Jeho organizátorom je Fitness Balance Trnava. Na kongrese sa môžete zoznámiť so všetkými novinkami v oblasti fitnes, dance aerobiku, step aerobiku, body-mind foriem ako pilates, joga, či ashtanga joga.

Každý, kto chce zdravo žiť a má záujem pre to aj niečo urobiť, má možnosť aspoň na niekoľko hodín spolupracovať so špičkovými lektormi ako Joan Altisenová (Španielsko), Per Markussen (Švédsko), Anastasia Alexandridiová (Grécko), Daniel Müller (Česko) a slovenskí zástupcovia Jaroslav Pávek, Jana Galovičová, Michaela Hluchová a Vojtech Hlavna. Okrem cvičenia môže každý účastník využiť aj wellness zónu.

 
Súťaž o lístky
Spoločnosť Fitness Balance poskytla na kongres pre našich čitateľov dve voľné vstupenky v hodnote po 29 eur. Získa ich prvý, kto o ne požiada mailom na adrese redakcia@trnavskyhlas.sk do pondelka 28. marca.  

18. 03. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Ostatné športy

Na squashovom turnaji Austrian Junior Cup so striebrom

Na squashovom turnaji Austrian Junior Cup so striebrom

Trnavskí hráči squashu sa predstavili uplynulý víkend na medzinárodnom turnaji vo Viedni. V silnej európskej konkurencii sa nestratili ani štyria zástupcovia ŠK Squash Trnava.

07.03. 2011, 16:16

Florbalisti si v silnej konkurencii vybojovali druhé miesto

Florbalisti si v silnej konkurencii vybojovali druhé miesto

Trnavskí florbalisti sa predstavili na amatérskom turnaji Jonny cup v Martine a vôbec si nepočínali zle.

22.02. 2011, 10:18

Krasokorčuliarky dolaďujú formu na šampionát

Krasokorčuliarky dolaďujú formu na šampionát

Pretekárky KK Trnava sa uplynulý víkend predstavili na Veľkej cene Ružomberka. V súťaži sa dopustili niekoľkých chýb, čo ich stálo víťazstvá a lepšie umiestnenia.

23.02. 2011, 12:29

Smeč na pamiatku Róberta Zwiržinu

Smeč na pamiatku Róberta Zwiržinu

Prvenstvo putuje na Valašsko. Nohejbalový turnaj Vianočný smeč vyhral tím Vsetín B. V Mestskej športovej hale v Trnave skončili druhí Piešťanci, za rieku Moravu putuje aj bronz, ktorý získal Vsetín A.

10.01. 2011, 00:43