V Trnave sa opäť uskutoční aerobikový kongres

Ostatné športy

V Mestskej športovej hale v Trnave sa 2. apríla uskutoční podujatie Fitness Day - Aerobik & Body-Mind. Jeho organizátorom je Fitness Balance Trnava. Na kongrese sa môžete zoznámiť so všetkými novinkami v oblasti fitnes, dance aerobiku, step aerobiku, body-mind foriem ako pilates, joga, či ashtanga joga.

Každý, kto chce zdravo žiť a má záujem pre to aj niečo urobiť, má možnosť aspoň na niekoľko hodín spolupracovať so špičkovými lektormi ako Joan Altisenová (Španielsko), Per Markussen (Švédsko), Anastasia Alexandridiová (Grécko), Daniel Müller (Česko) a slovenskí zástupcovia Jaroslav Pávek, Jana Galovičová, Michaela Hluchová a Vojtech Hlavna. Okrem cvičenia môže každý účastník využiť aj wellness zónu.

 
Súťaž o lístky
Spoločnosť Fitness Balance poskytla na kongres pre našich čitateľov dve voľné vstupenky v hodnote po 29 eur. Získa ich prvý, kto o ne požiada mailom na adrese redakcia@trnavskyhlas.sk do pondelka 28. marca.  

18. 03. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Ostatné športy

Strelkyňa Lenka Kostelecká je už maminou

Strelkyňa Lenka Kostelecká je už maminou

26-ročná Trnavčanka, sestra našej najúspešnejšej skeetarky Danky Bartekovej, priviedla ešte v pondelok na svet syna Denisa.

09.03. 2011, 21:07

Smeč na pamiatku Róberta Zwiržinu

Smeč na pamiatku Róberta Zwiržinu

Prvenstvo putuje na Valašsko. Nohejbalový turnaj Vianočný smeč vyhral tím Vsetín B. V Mestskej športovej hale v Trnave skončili druhí Piešťanci, za rieku Moravu putuje aj bronz, ktorý získal Vsetín A.

10.01. 2011, 00:43

V Suchej sa bude hrať mariáš

Mariášový club Suchá nad Parnou organizuje v sobotu 5. februára 13. ročník Memoriálu Františka Stana v reštaurácii u Nikodéma.

31.01. 2011, 13:17

Peko na olympijskej pôde

Peko na olympijskej pôde

Maďarská Tata hostila 7. – 9. januára v priestoroch Olympijského tréningového centra mladých stolných tenistov z celej Európy. Tí sa stretli na turnaji Tata Mini Cadet Open 2011.

12.01. 2011, 13:03