Tréner J. Bohuníc: Bič plieska na konci

Krajské súťaže

Tréner J. Bohuníc: Bič plieska na konci

JASLOVSKÉ BOHUNICE – Futbal je o chybách. Tak začal tréner ŠK Blava Jozef Brezovský hodnotiť zápas so Spartakom B. „Stále som chlapcom prízvukoval, že pokiaľ neurobíme chybu, môžeme uhrať dobrý výsledok. No práve po našich dvoch hrúbkach sme dostali góly.“

Jozef Brezovský verí v záchranu 2. ligy. Foto: Ivan Kopčáni

Jaslovské Bohunice dokázali hrať vyrovnanú partiu s rezervou Spartaka do 39. minúty. Po inkasovanom góle prevzal definitívne iniciatívu na svoje kopačky domáci celok. „Aj tento zápas musí byť pre nás ponaučením do ďalších stretnutí.“ Lenže z predposledného miesta sa veľmi ťažko škrabe na vyššie priečky. Jaslovské Bohunice teraz doma privítajú Nové Zámky, ktoré nestačili na Vrbové. Zdá sa, že práve na tomto súperovi by sa mohli zverenci trénera Brezovského výsledkovo chytiť. „Táto súťaž je veľmi vyrovnaná, ukazujú to aj priebežné výsledky aj bodové zisky. Všetci však vieme, že bič plieska na konci. Chlapci sa chcú o druhú ligu pobiť, to vidím ako veľké pozitívum. Musíme vyhrávať doma a keď získame nejaký bod zvonku, bude to len naše plus. Musia nám však vychádzať kontry. Pevne dúfam, že nás doma budú chodiť povzbudzovať diváci vo väčšom počte. Na štadióne nám chýbajú. Do zápasu s Novými Zámkami popracujeme na štandardných situáciách, ktoré má náš najbližší súper výborne prepracované,“ upozorňoval Brezovský na chyby, ktoré ich stáli tri body aj na ich pôde.

17. 03. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Francúzski futbalisti ako bludní Holanďania

MORAVANY NAD VÁHOM – Druholigista je v plnej príprave na odvetnú časť ligy. Za sebou má už aj prvé dva prípravné zápasy. Nad ČFK Nitra vyhrali zverenci Andreja Filipa 4:1, so Spartakom prehrali 1:4.

25.01. 2011, 18:17

Bohuničan Maška: Nech to začne padať

V drese Jaslovských Bohuníc nastúpil v dueli proti Spartaku B Dechtičan Marek Maška. Ľavý bek pôsobil pred niekoľkými rokmi práve v Spartaku B, ale zo súčasného tímu tam vtedy nebol nikto.

17.03. 2011, 00:00

Sústredenie v Piešťanoch

Sústredenie v Piešťanoch

VRBOVÉ – Prvý jarný zraz majú za sebou už aj treťoligisti z Vrbového. Na úvodnom tréningu sa hlásilo šestnásť hráčov.

12.01. 2011, 10:02

Predseda ZsFZ Ladislav Gádoši ide tvrdo po neplatičoch

Predseda ZsFZ Ladislav Gádoši ide tvrdo po neplatičoch

Západoslovenský futbalový zväz má od septembra 2010 nového predsedu. Bývalý popredný slovenský rozhodca Ladislav Gádoši musí hneď od nástupu do funkcie riešiť viaceré problémy. Tvrdí, že sa k nedostatkom postaví nekompromisne.

20.02. 2011, 00:00