Bohuničan Maška: Nech to začne padať

Krajské súťaže

V drese Jaslovských Bohuníc nastúpil v dueli proti Spartaku B Dechtičan Marek Maška. Ľavý bek pôsobil pred niekoľkými rokmi práve v Spartaku B, ale zo súčasného tímu tam vtedy nebol nikto.

„Mali sme v obrane v zápase proti béčku dosť veľa práce. Už vyše roka sme v stabilnom zložení, zvykli sme si na seba a hrali sme v rámci možností naozaj dobre. Verím, že v ďalších zápasoch sa to bude stále viac zlepšovať. Po prvom góle sme museli hru otvoriť a znova sme inkasovali, keď sme už hrali vabank,“ povedal Marek, ktorého brat Roman stále hráva za Dechtice. „Musíme sa viac tlačiť do súperovej šestnástky, posielať viac centrovaných lôpt. V útoku máme vysokého Adama Pavlíka, lopty by mali smerovať na neho. V príprave dal veľa gólov, aj proti Spartaku B sa dostal do troch šancí. Veríme, že už mu to začne padať. Vytvorili sme dobrý kolektív, držíme pokope a to by mohlo byť našim pozitívom do budúcnosti,“ uviedol Marek, ktorý pár mesiacov hrával aj za Bohemians Praha.

17. 03. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Tibor Jančula tvrdí, že mu v Piešťanoch podrážali nohy

Tibor Jančula tvrdí, že mu v Piešťanoch podrážali nohy

PIEŠŤANY – Už v minulom čísle sme vás informovali o možnom odchode Tibora Jančulu z postu trénera PFK Piešťany. Pri kormidle nášho jediného zástupcu v tretej lige západ vydržal necelé tri mesiace.

25.03. 2011, 00:00

Návrat Vyskoča reálny

Návrat Vyskoča reálny

Jeseň v podaní piešťanského futbalového klubu má dve roviny. Piešťanci spravili obrovský kus na úrovni práce s mládežou a budovania podmienok pre chod klubu. Pôsobenie A-mužstva v tretej lige však vyvolávalo rozpaky.

02.01. 2011, 21:40

Horvatovič chce ísť ešte aspoň raz na vlečku

KRIŽOVANY – Zlé jazyky v zimnej prestávke tvrdili, že Miroslav Horvatovič definitívne zavesí kopačky na klinec. Stredopoliar Križovian nad Dudváhom, ktorý má i ligové skúsenosti z trnavského Spartaka a Trenčína, totiž vynechal takmer celú zimnú prípravu.

19.03. 2011, 00:00

Jaslovské Bohunice hľadajú brankársku posilu

JASLOVSKÉ BOHUNICE – S trnavským Spartakom už bola ŠK Blava dohodnutá na príchode kanoniera Ľubomíra Gogoláka. Všetko napokon padlo.

08.02. 2011, 12:07