Spartakovec Zvolenský: Stred tabuľky nám nevyhovuje

Krajské súťaže

O prvý jarný gól spartakovského druholigistu sa v zápase béčka s Jaslovskými Bohunicami postaral 19-ročný Peter Zvolenský.

„Po tomto góle sa nám hralo ľahšie. Viac sme začali kombinovať, z našej strany to bol dobrý výkon. Zápas to bol aj tak ťažký. Dlho sme nehrali na prírodnej tráve, ja sám som už dostával kŕče a bol som rád, keď ma v závere zápasu tréner vystriedal,“ povedal spokojný strelec.

Prvú jarnú prekážku tak Zelenského zverenci prekonali. Tou ďalšou budú Vráble. „Je jedno, kde sa mužstvo v tabuľke nachádza. Každý jeden tím môže byť ťažký a zápas náročný. Musíme sa aj na tohto súpera pripraviť zodpovedne a priniesť si od neho body, najlepšie všetky. Nechceme byť už v strede tabuľky, myslím si, že máme na vyššie priečky. Víťazstvo nad Bohunicami je dobrým štartom na zisk ďalších dôležitých bodov.“

19. 03. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Prídu Piešťany o trénera Jančulu?

PIEŠŤANY – Súťažná premiéra sa trénerovi Tiborovi Jančulovi na lavičke Piešťan nevydarila. Jeho zverenci prehrali v Topoľníkoch 0:1. On sám zvažuje odchod z postu.

17.03. 2011, 00:00

Stanislav Jarábek novým trénerom Smoleníc

Stanislav Jarábek novým trénerom Smoleníc

SMOLENICE – Vyzerá to na obrat k lepšiemu. V súvislosti so Smolenicami sa cez zimu povrávalo hocičo. Vo verejnosti sa šírila šuškanda o existenčných problémoch tímu. Napokon však všetko bude inak.

09.03. 2011, 00:00

Rozhovor kola s Pavlom Čechovičom: Šúrovce naďalej lanária Tobla

Rozhovor kola s Pavlom Čechovičom: Šúrovce naďalej lanária Tobla

Na Šúrovce čaká náročná jar. V klube sa nerozpráva o inom, ako o postupe. I preto cez zimu Horses opäť zbrojili. Do tímu získali viacerých kvalitných hráčov. O dianí v mužstve sme debatovali s generálnym manažérom Pavlom Čechovičom.

20.03. 2011, 00:00

Horvatovič chce ísť ešte aspoň raz na vlečku

KRIŽOVANY – Zlé jazyky v zimnej prestávke tvrdili, že Miroslav Horvatovič definitívne zavesí kopačky na klinec. Stredopoliar Križovian nad Dudváhom, ktorý má i ligové skúsenosti z trnavského Spartaka a Trenčína, totiž vynechal takmer celú zimnú prípravu.

19.03. 2011, 00:00