Víťazne naladený Leopoldov si trúfa aj na Modranku

Oblastné súťaže

Víťazne naladený Leopoldov si trúfa aj na Modranku

LEOPOLDOV – Z kabíny Leopoldova sa po víťazstve v Hrnčiarovciach ozýval poriadny hurhaj. Víťazný pokrik museli počuť až do Modranky. Práve líder súťaže bude súperom MTK v nasledujúcom kole.

Takto sa Leopoldovčania tešili v Hrnčiarovciach už na ihrisku. Foto: Michal Hlavatovič

 

„Vyžrebovanie nemáme ideálne. Už v sobotu nás čaká silná Modranka. Jedno kolo hráme s tímom úpenlivo bojujúcim o záchranu, druhý zase s lídrom súťaže. Som však rád, že sme Hrnčiarovce nepodcenili a bojovnosťou sme vyhrali, hoci hra nebola podľa mojich predstáv,“ uviedol tréner Leopoldova Ivan Hegeduš. „Očakávam, že na Modranku nás príde povzbudiť mnoho ľudí. Ziskom troch bodov proti Hrnčiarovciam sme im poslali ideálnu pozvánku. Modranke nič nedarujeme, päťka, ktorú sme dostali na jeseň, nás trápi a chceme ju odčiniť. Preto ideme jednoznačne vyhrať. Chceme sa pobiť o predné priečky tabuľky. Prečo nie? Máme mladý kolektív, chlapci dobre trénujú, čím budeme vyššie, tým lepšie,“ zneli optimistické slová skúseného kouča. Proti lídrovi súťaže už môže Hegeduš počítať aj s doliečeným Patrikom Vančom a Michalom Gažovičom (pauzoval pre trest). Naopak, pre karty vypadne Stanislav Enderle. V tíme Modranky visí otáznik nad štartom brankára Horňáka a hráčov Tomaškoviča s Jakábom. Proti Dvorníkom absentovali pre chorobu. Guniša pobolieva chrbát a svalové zranenie trápi Tobla s Rakickým.

18. 03. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Cífer nestačil na béčko Spartaka

V prípravnom zápase zvíťazili hráči druholigového Spartaka B nad účastníkom najvyššej okresnej súťaže 10:0. Najbližší prípravný zápas odohrá Spartak B v sobotu 29. januára o 13. h na umelej tráve Lokomotívy proti Slovenskej Novej Vsi. Cífer si zmeria 5. februára o 13.30 sily s Igramom.

27.01. 2011, 15:04

Futbal, OM: Dvorníky šokovali favorizovanú Modranku

Futbal, OM: Dvorníky šokovali favorizovanú Modranku

Futbalová jar sa začala v najvyššej okresnej súťaži poriadnym šokom! Modranka doma iba remizovala s Dvorníkmi 2:2. Úlohu favorita naopak potvrdili Zvončín a Dolná Krupá, v súboji tímov z popredia tabuľky zdolali Horné Orešany Siladice 2:0.

13.03. 2011, 17:00

Bývalí spartakovci prichádzajú do Bučian

Bývalí spartakovci prichádzajú do Bučian

BUČANY – Účastník ligy OS A sa do jarnej prípravy pustil až 25. januára. „Ale to len z toho dôvodu, že sme iba 22. januára dohrali našu interligu. Chlapci chceli pár dní na oddych,“ povedal predseda klubu Jozef Hutta.

08.02. 2011, 00:00

Vo futbalovom Zelenči majú pred štartom jari lazaret

ZELENEČ – V ostatných dňoch realizovali v Zelenči dve hráčske zmeny. Hosťovanie obrancu Andreja Janeka zo Šúroviec sa zmenilo na trvalý prestup. Naopak, stredopoliar Ronald Lukáč klub opúšťa, nasledovný polrok bude vypomáhať susednému Majcichovu.

03.03. 2011, 00:00