Prídu Piešťany o trénera Jančulu?

Krajské súťaže

PIEŠŤANY – Súťažná premiéra sa trénerovi Tiborovi Jančulovi na lavičke Piešťan nevydarila. Jeho zverenci prehrali v Topoľníkoch 0:1. On sám zvažuje odchod z postu.

„Som sklamaný z nášho výkonu. Absolútne nám chýbala bojovnosť. Hrali sme ustráchane a až s priveľkým rešpektom. Navyše, dostali sme smoliarsky gól hneď po rohu. Nám absentoval útok, takže body sme si vôbec nezaslúžili,“ vyslovil spŕšku kritiky na adresu svojich hráčov Jančula. „V tréningu nemôžem chlapcom nič vyčítať. Tie sú výborné. Ale v zápase sa nám úplne skryli kraje obrany a záloha. Je pravda, že sme hrali bez Alžírčana Karima a Martina Rožníka. Na oboch sme stavali našu hernú koncepciu, ale nestihli sa im vybaviť všetky papiere. S Martinom v útoku sme o tridsať percent lepší. Dúfam, že ho budeme mať k dispozícii už na ďalší zápas.“ Ten odohrajú Piešťany v sobotu 19.3. a hostia v ňom lídra zo Serede. „Ja som realista. Viem, že Sereď našej súťaži dominuje. Výsledok nebude závisieť len od hráčov, ale aj od toho, či zvolím správnu zostavu,“ povedal Jančula a hneď dodal šokojúcu informáciu: "Ak ju budem ešte robiť ja. Na 99 percent som rozhodnutý zložiť funkciu. Veci nešli podľa mojich predstáv a neboli ani splnené niektoré podmienky, ktoré som si stanovil. Navyše vysvitlo, že sme jedného hráča postavili neoprávnene, pretože mal trest za štyri žlté karty. Takže aj tak tento zápas pravdepodobne prehráme kontumačne."

17. 03. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Dva kluby, jedno vedenie

Dva kluby, jedno vedenie

MORAVANY NAD VÁHOM / PIEŠŤANY – Okolo obidvoch kluboch je teraz poriadne rušno. Oba majú nových trénerov a šíria sa aj špekulácie o ich fúzii.

17.01. 2011, 16:10

Tibor Jančula tvrdí, že mu v Piešťanoch podrážali nohy

Tibor Jančula tvrdí, že mu v Piešťanoch podrážali nohy

PIEŠŤANY – Už v minulom čísle sme vás informovali o možnom odchode Tibora Jančulu z postu trénera PFK Piešťany. Pri kormidle nášho jediného zástupcu v tretej lige západ vydržal necelé tri mesiace.

25.03. 2011, 00:00

Tréner J. Bohuníc: Bič plieska na konci

Tréner J. Bohuníc: Bič plieska na konci

JASLOVSKÉ BOHUNICE – Futbal je o chybách. Tak začal tréner ŠK Blava Jozef Brezovský hodnotiť zápas so Spartakom B. „Stále som chlapcom prízvukoval, že pokiaľ neurobíme chybu, môžeme uhrať dobrý výsledok. No práve po našich dvoch hrúbkach sme dostali góly.“

17.03. 2011, 00:00

Rozhovor kola s trénerom OŠK Križovany Jánom Belkom: Na stopke nezastavovali

Rozhovor kola s trénerom OŠK Križovany Jánom Belkom: Na stopke nezastavovali

V Križovanoch nad Dudváhom robia všetko pre postup. Účastník piatej ligy západ bol v zime dokonca na hernom sústredení v tureckej Antalyi. V rozhovore s trénerom OŠK Jánom Belkom sme sa vrátili k pobytu v krajine polmesiaca, ako i ďalším témam, ktoré hýbu klubom.

27.03. 2011, 00:00