Spartak uhral v Ružomberku bezgólovú remízu

FC Spartak Trnava

Spartak si vezie bod z Liptova. V 22. kole remizovali andeli na pôde Ružomberka 0:0.Trnavčanov v prvom polčase podržal dobrými zákrokmi brankár Martin Raška. Potlesk v solídne zaplnenom sektore hostí vyvolal priamy kop Tomačeka, ktorý musel domáci gólman boxovať.

Na ťažkom teréne sa nehral pohľadný futbal, viac z hry mali domáci, červeno-čierni sa sústredili na defenzívu. Podobné tvrdenie platilo aj po prestávke. Liptáci sa snažili strhnúť výsledok na svoju stranu, trnavské hradby však odolali .

 

Ružomberok – Spartak Trnava 0:0
ŽK: Kostelný, Jurč, J. Maslo - Ľ. Hanzel

rozhodoval: Chmura, 1531 divákov

SPARTAK: Raška – P. Čarnota, Kaprálik, Gross, Ľ. Hanzel – Bicák (81. Kováč), Kaščák, Procházka, Coimbra, Machovec – Tomaček (89. Bernáth)
 


 

15. 03. 2011 17:22

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Milujeme fanúšikov Spartaka, nechali odkaz Škóti

Milujeme fanúšikov Spartaka, nechali odkaz Škóti

Spartak má fanúšikov aj v cudzine. Sobotný zápas Trnavy s Nitrou (4:1) navštívila skupina futbalových nadšencov zo Škótska. Pred stretnutím si nakúpili spartkovské suveníry, posilnili sa pivom a cez futbal sa skvele bavili.

16.03. 2011, 16:46

Noha drží, Bernáth si možno v Senici zahrá dlhšie

Spartak uhral v Ružomberku cenný bod za bezgólovú remízu. Výkonom však najmä v druhom polčase veľmi nepotešil. Veľkým pozitívom zápasu bol návrat kanoniera Ľubomíra Bernátha na ligové trávniky.

17.03. 2011, 00:00

Spartak dostal v Senici štvorgólovú príučku

Futbalová Trnava totálne zhorela v Senici. Spartakovci po solídnom prvom polčase dostali po zmene strán poriadny výprask. Zo Záhoria si odvážajú štvorgólovú nádielku.

18.03. 2011, 21:28

Zakotví Tomáš Hanzel v Petržalke?

Zakotví Tomáš Hanzel v Petržalke?

Skončí v Petržalke? Futbalista Tomáš Hanzel, s ktorým Spartak na jeseň rozviazal zmluvu, sa aktuálne pripravuje v tíme mužstva spoza starého bratislavského mostu.

17.01. 2011, 19:26