Spartakovci rozstrieľali Slovan

Mládež

Spartakovci rozstrieľali Slovan

Najmenšie spartakovské nádeje (ročníky 2004 a 2005) odohrali svoje prvé veľké derby stretnutie so Slovanom Bratislava na jeho pôde.

Malí spartakovci pred zápasom netušili, že po ňom budú mať ešte väčší dôvod na úsmev. Foto: Branislav Gajdoš

Trénerská dvojica Lukáč – Trebatický už pri odchode mala vrásky na čele. Po nevydarenom víkendovom zápase s Lokomotívou Trnava sa v deň odchodu dozvedela, že pre rôzne choroby nemôže počítať až s polovicou zo svojho šestnásťčlenného kádra.
Prvé minúty prípravného dvojzápasu v hale FTVŠ boli ako zo zlého sna. Chlapci sa nestihli ani poriadne aklimatizovať, keď po necelej minúte hry prehrávali už 0:2. To však spartakovci netušili, že sú to jediné góly v ich sieti. Káder sa zomkol, začal lepšie brániť a hlavne sa zobudili strelci, ktorí boli neudržateľní. Prvý zápas Spartak otočil vo svoj prospech na 7:2. Ani v druhom zápase proti belasým nepocítili bilí andeli kondičné problémy a rozstrieľali svojho súpera 6:1. Slovan mal pritom k dispozícii kompletný dvadsaťčlenný káder. V hale vytvorili chlapcom takmer domácu atmosféru rodičia, ktorí nešetrili hlasivkami a hnali svoje deti za víťazstvami.
O všetkých trinásť gólov Spartaka sa podelili Kristián Ilavský a Martin Trebatický. Po zápase vládla v tíme veľká spokojnosť, chlapci tak nadobudli dôležité sebavedomie na medzinárodný turnaj v Senici, na ktorom sa predstavia už túto nedeľu.
Káder Spartaka tvorili: Denkócy, Lukáč, Gajdoš, Baníč, Krchnák, Kusý, Ilavský a Trabatický
Branislav Gajdoš
 

15. 03. 2011 18:07

Ďalšie z kategórie Mládež

Mladí spartakovci s druhým miestom na turnaji

Mladí spartakovci s druhým miestom na turnaji

Futbalisti Spartaka Trnava kategória U10 sa zúčastnili na turnaji v Starej Turej. V konkurencii tímov FK Senica, MFK Piešťany, Trenčianske Stankovce, Nová Dubnica a Stará Turá si vôbec nepočínali zle.

22.02. 2011, 18:05

V Banke nebol o futbal záujem, dorastencov odlásili z ligy

BANKA – Ďalší dorastenecký klub zaniká. Minulý týždeň sme informovali o odhlásení sa zo súťaže v Smoleniciach, tento týždeň v Banke. Rozhodnutie však padlo o niečo skôr.

20.03. 2011, 00:00