Horvatovič chce ísť ešte aspoň raz na vlečku

Krajské súťaže

KRIŽOVANY – Zlé jazyky v zimnej prestávke tvrdili, že Miroslav Horvatovič definitívne zavesí kopačky na klinec. Stredopoliar Križovian nad Dudváhom, ktorý má i ligové skúsenosti z trnavského Spartaka a Trenčína, totiž vynechal takmer celú zimnú prípravu.

Jesennú časť ligy ešte odohral, do prípravy však už nenastúpil. „Mám na nohe pri malíčku prasknutú vlásočnicu. Je to bolestivé, akosi sa to slabo hojí,“ priblížil dôvody svojej absencie Miroslav Horvatovič. Kluboví činovníci ho napriek tomu pozvali i na herné sústredenie do Turecka. Aj to však odmietol. „Nebolo by fér voči chalanom, aby som išiel iba na výlet, netrénoval a len sa na nich pozeral,“ vysvetlil.
Vata, ako ho prezývajú, však v sebe futbalové srdce nezaprie. „Šumy o mojom konci s futbalom sú len kačica,“ deklaroval. Na prelome februára a marca znova naskočil do tréningového procesu. „Stále sme na popredných priečkach tabuľky, ešte raz by sa patrilo po sezóne previezť sa na vlečke,“ preladil na veselú strunu, čím zároveň potvrdil najvyššie ambície tímu. Mužstvo totiž dva roky po sebe oslavovalo postup do vyššej súťaže recesistickou jazdou po obci na vlečke zapriahnutej za traktorom.
Horvatovič sa na trávniky vrátil už v úvodnom jarnom kole. Tréner Ján Belko ho poslal na ihrisko v 65. minúte namiesto Ladislava Doku. Križovany však napokon len remizovali na domácej pôde s Kútmi 1:1. „Na celý zápas sa ešte fyzicky necítim,“ poznamenal. „Body nám utiekli, pretože sme zahodili priveľa šancí. V ďalšom kole však chceme v Petrovej Vsi bodovať naplno,“ dodal na záver debaty.
 

19. 03. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Návrat Vyskoča reálny

Návrat Vyskoča reálny

Jeseň v podaní piešťanského futbalového klubu má dve roviny. Piešťanci spravili obrovský kus na úrovni práce s mládežou a budovania podmienok pre chod klubu. Pôsobenie A-mužstva v tretej lige však vyvolávalo rozpaky.

02.01. 2011, 21:40

Križovany mieria do Turecka

Križovany mieria do Turecka

KRIŽOVANY NAD DUDVÁHOM – Druhý tím piatej ligy západ bude svoju kondíciu naberať na sústredení v slnečnom Turecka. „Odlietame druhého februára a vrátime sa deviateho,“ upresnil časový harmonogram člen vedenia klubu Ľubomír Táčovský.

12.01. 2011, 20:05

Križovany remizovali v Turecku s nemeckým protivníkom

Križovany remizovali v Turecku s nemeckým protivníkom

KRIŽOVANY/ANTALYA – Futbalisti OŠK Križovany odohrali prvý prípravný zápas na sústredení v Turecku. S účastníkom štvrtej nemeckej ligy FC Wilhelmsburg remizovali 1:1.

05.02. 2011, 17:04

Jaslovské Bohunice hľadajú brankársku posilu

JASLOVSKÉ BOHUNICE – S trnavským Spartakom už bola ŠK Blava dohodnutá na príchode kanoniera Ľubomíra Gogoláka. Všetko napokon padlo.

08.02. 2011, 12:07