V Banke nebol o futbal záujem, dorastencov odlásili z ligy

Mládež

BANKA – Ďalší dorastenecký klub zaniká. Minulý týždeň sme informovali o odhlásení sa zo súťaže v Smoleniciach, tento týždeň v Banke. Rozhodnutie však padlo o niečo skôr.

Už v januári sa na zimnej príprave zišla ani nie polovica tímu. „Z dvadsiatich hráčov prejavili záujem hrať len ôsmi. Dvaja sa ospravedlnili zo zdravotných dôvodov, traja zo študijných a traja sa rozhodli s futbalom definitívne skončiť. Už na jeseň sme mali problém vyskladať káder. Nechceli sme sa na jar takto trápiť. Tak sme ich odhlásili zo súťaže aj za cenu pokuty 1000 eur,“ vysvetlil príčiny rozhodnutia predseda klubu Miroslav Seman. „Tým, ktorí chceli hrať, sme umožnili hosťovanie v iných kluboch, poprípade prešli k našim mužom. Nechcem však o mládež prísť. Verím, že do nového ročníka nastúpi s novým a dostatočne širokým kádrom.“ V Banke zvažujú zlúčenie s Ratnovcami. „Na mládeži nám záleží. Ale doplácame na to, že ležíme blízko Piešťan. Aj z futbalovej stránky, aj z tej, že pred športom dostáva prednosť zábava.“
 

20. 03. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Mládež

Spartakovci rozstrieľali Slovan

Spartakovci rozstrieľali Slovan

Najmenšie spartakovské nádeje (ročníky 2004 a 2005) odohrali svoje prvé veľké derby stretnutie so Slovanom Bratislava na jeho pôde.

15.03. 2011, 18:07

Mladí spartakovci s druhým miestom na turnaji

Mladí spartakovci s druhým miestom na turnaji

Futbalisti Spartaka Trnava kategória U10 sa zúčastnili na turnaji v Starej Turej. V konkurencii tímov FK Senica, MFK Piešťany, Trenčianske Stankovce, Nová Dubnica a Stará Turá si vôbec nepočínali zle.

22.02. 2011, 18:05