Milujeme fanúšikov Spartaka, nechali odkaz Škóti

FC Spartak Trnava

Milujeme fanúšikov Spartaka, nechali odkaz Škóti

Spartak má fanúšikov aj v cudzine. Sobotný zápas Trnavy s Nitrou (4:1) navštívila skupina futbalových nadšencov zo Škótska. Pred stretnutím si nakúpili spartkovské suveníry, posilnili sa pivom a cez futbal sa skvele bavili.

Partička zo Škótska. Foto: Eleonóra Szombatová

 

Uchvátila ich hlavne výborná atmosféra. „Po tomto zápase sa celá naša partia definitívne stala fanúšikmi Spartaka. Milujeme vašich fanúšikov, sú skvelí,“ nechali sa počuť siedmi muži, z ktorých niektorí prišli v tradičných kiltoch.

16. 03. 2011 16:46

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Chváli ich aj legendárny Majerník

Chváli ich aj legendárny Majerník

Spartak nemá núdzu o talentovaných futbalistov. Potvrdzuje to aj kolektív Spartaka U12. Mužstvo pod vedením trénera Jána Pavlovčíka po jeseni vedie svoju súťaž a vyhráva aj rôzne turnaje. Cez víkend triumfovali v Mestskej športovej hale v Trnave v konkurencii rovesníkov z najvyšších súťaži.

31.01. 2011, 14:21

Reprezentant Škrtel: Držím palce Trnave

Martin Škrtel je fanúšikom Spartaka Trnava! Denník Šport priniesol citáciu rozhovoru z českého Sportu, kde obranca FC Liverpool odpovedal v rozhovore na jednu z otázok slovami, ktoré rozpumpujú srdce každého fanúšika trnavských farieb: „Na Slovensku držím palce Trnave,“ vyjadril sa slovenský reprezetant.

17.02. 2011, 12:21

Diagnóza Spartak a Bíli Andeli

Diagnóza Spartak a Bíli Andeli

Spartak inšpiruje i hudobníkov. Na internete kolujú dve nové skladby, ktoré vznikli o trnavskom klube. Na svedomí ich má Marián Samek, ktorý pripravuje svoj debutový album.

27.12. 2010, 10:17

Zákaz pre fanúšikov Spartaka

Zákaz pre fanúšikov Spartaka

Spartak má za sebou úvodný duel Tipsport ligy. Na ihrisku v Luhačoviciach zdolal v sobotu Zlín 1:0. Zápas mal však dohru za zeleným stolom. Duel totiž museli rozhodcovia dvakrát prerušiť pre vniknutie fanúšikov na ihrisko.

12.01. 2011, 11:09