Materiálovo-technologická fakulta pátra po svojich absolventoch

Trnava

TRNAVA – MTF STU v Trnave chce mať prehľad o svojich absolventoch a pomáhať im v uplatnení sa na trhu práce.

V rámci európskeho projektu bude sledovať ich úspešnosť v praxi.
S absolventmi chce udržiavať stály kontakt. Ten by mohol podľa vedúcej odboru poznatkového manažmentu Kvetoslavy Rešetovej prispieť k vylepšeniu systému výučby a obohatiť ju. Do databázy absolventov chce vedenie zapojiť všetkých doterajších študentov.

19. 03. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Trnava

Škola bude vychovávať odborníkov na úsporu energie

TRNAVA – Na Strednej odbornej škole elektrotechnickej v Trnave sa vyučí takmer tridsať študentov v novom študijnom odbore technik energetických zariadení budov.

07.02. 2011, 12:57

Jarné upratovanie v Trnave už začalo. Radnica privíta aktivitu ľudí

TRNAVA – Mesto začalo s jarným upratovaním. Po zime vyčistí zeleň, mestské chodníky, cesty aj námestie. Ľuďom z rodinných domov pomôže vyniesť biologický odpad.

10.03. 2011, 11:02

Primátor zrejme o funkciu príde

VRBOVÉ – V meste budú musieť zrejme vyhlásiť nové voľby na primátora. Toho súčasného totiž odsúdil Okresný súd v Trnave vo štvrtok za výtržníctvo a ublíženie na zdraví. Zákon však vyžaduje bezúhonnosť.

28.01. 2011, 09:02

Vykročili sme veselo

Vykročili sme veselo

TRNAVA - Ľudia posledný deň v roku trávili na rôznych miestach. S priateľmi na byte, chate alebo oslavovali v podnikoch. Úderom polnoci však väčšina bola na čerstvom vzduchu, aby sa potešila či sama odpálila silvestrovský ohňostroj.

07.01. 2011, 11:45