Žiadna tragédia

Región

DOLNÝ LOPAŠOV – Viac ako dvadsať rokov sa obyvatelia Dolného Lopašova obracali s problémami na starostu Jozefa Petušíka. V tomto roku si však zvolili za svoju vodkyňu Hanu Madrovú.

 „Za toľko rokov si človek v takejto funkcii urobí veľa nepriateľov, hoci nechce. Ľudia majú zafixované, že je potrebná zmena, pretože toto slovo počúvajú odvšadiaľ. Ale neberiem to ako tragédiu. Konečne sa dám fyzicky do poriadku a budem robiť všetko, čo som predtým nestíhal. V januári sa možno vrátim na Slovenskú akadémiu vied do ústavu experimentálnej botaniky. Je mi len ľúto, že som nedokončil všetko, čo som pred dvadsiatimi rokmi ľuďom sľúbil. Máme hotový vodovod, plyn, a teraz sa má začať stavať kanalizácia. Všetko je pripravené,“ povedal Jozef Petušík.

26. 12. 2010 09:35

Ďalšie z kategórie Región

Cífer si posvieti na hospodárenie spolkov. Dotácie dostanú podľa aktivity

Cífer si posvieti na hospodárenie spolkov. Dotácie dostanú podľa aktivity

CÍFER – Nové zastupiteľstvo chce zlepšiť systém udeľovania dotácií pre miestne združenia a organizácie. V žiadosti o obecné peniaze budú musieť pri najbližšom schvaľovaní presnejšie zdokladovať svoju činnosť.

09.03. 2011, 12:39

Rodičia pomohli obci. Vyzbierali peniaze na opravu školy

BUKOVÁ – Rodičia detí navštevujúcich základnú a materskú školou v Bukovej, sa snažia pomôcť obci s rekonštrukciou sociálnych zariadení v škole, ktoré nespĺňajú podmienky a v súvislosti s počtom detí je ich málo.

17.02. 2011, 16:53

Pritečie k nim konečne voda?

Pritečie k nim konečne voda?

KRIŽOVANY NAD DUDVÁHOM – O výstavbe vodovodu, na ktorý získala Trnavská vodárenská spoločnosť, a. s., (TAVOS) financie z európskych fondov, rozhodnú čoskoro novozvolené zastupiteľstvá dotknutých obcí.

06.01. 2011, 21:38

Trénera zatiaľ nezložili, trúfajú si byť majstrami

Trénera zatiaľ nezložili, trúfajú si byť majstrami

ČERVENÍK – Silou rúk vyhrávajú všetky súťaže. Červenícki armwrestleri majú trofeje zo svetových aj domácich súťaží. Najväčším favoritom je v súčasnosti pätnásťročná deviatačka Lenka Karabová.

11.03. 2011, 09:08