Zlomená noha starenky vystrašila susedov

Trnava

Zlomená noha starenky vystrašila susedov

TRNAVA - Volanie o pomoc vystrašilo v sobotu dopoludnia obyvateľov domu na Študentskej ulici. Keďže nevedeli, čo sa deje, na pomoc volajúcemu zavolali policajtov.

Zásah integrovaného záchranného systému trval dvadsať minút. Foto: autor

 

Aj tí mali čo robiť, aby zistili, z ktorého bytu sa volanie ozýva. Nemohli sa ale dostať dnu, tak o otvorenie vstupných dverí do bytu požiadali hasičov. Až po ich zákroku sa dostali k nevládne ležiadej dôchodkyni, ktorá ležala na dlážke so zlomenou nohou. Pošmykla sa. Na jej záchranu tak privolali sanitku rýchlej pomoci a spoločnými silami starenku na hasičských nosidlách zniesli úzkym schodiskom pred dom a následne ju už sanitka odviezla do nemocnice. Pohotovosť záchranných zložiek ocenili aj okolostojaci zvedavci, ktorých na ulicu vylákali zvuky sirén. 

19. 03. 2011 15:26

Ďalšie z kategórie Trnava

Vysvätili byty a domy

TRNAVA – Kňazi trnavskej farnosti pri príležitosti sviatku Zjavenia pána vo štvrtok popoludní už tradične posvätili domy a byty Trnavčanov. Toto požehnanie má ich príbytky chrániť od všetkého zlého. Posvätenú trojkráľovú vodu a kriedu si mohli po štvrtkovej slávnostnej omši z kostola zobrať aj veriaci a posvätiť si svoje obydlia.

10.01. 2011, 19:06

Vianočné nadávky, zásahy, úrazy, pôrody

Vianočné nadávky, zásahy, úrazy, pôrody

TRNAVA - So zvedavosťou, ako trávia Vianoce ľudia, ktorých práca je skôr povolaním ako poslaním, sme nazreli za ich dvere. Hasiči, sestričky aj úradníci nám porozprávali sviatočné pikošky a príhody.

28.12. 2010, 16:47

TAKTO ODPOVEDÁ MINISTERSTVO! Nagy tají dôvod odvolania Bartekovej. Odkazuje na zákon

TAKTO ODPOVEDÁ MINISTERSTVO! Nagy tají dôvod odvolania Bartekovej. Odkazuje na zákon

TRNAVA – Trnavský hlas dnes oslovil ohľadom nečakaného odvolania prednostky Krajského úradu životného prostredia v Trnave Ingrid Bartekovej ministra Józsefa Nagya, ktorý tento návrh v stredu podal vláde. Čítajte veľavravné odpovede jeho hovorkyne Beatrice Hudákovej.

17.03. 2011, 16:38

Ambiciózny program naplní

Ambiciózny program naplní

TRNAVA – Víťazom sobotňajších komunálnych volieb a novým primátorom Trnavy sa stal súčasný viceprimátor mesta Vladimír Butko. Trnavu tak po šestnástich rokoch Štefana Bošnáka povedie ďalší nominant Kresťanskodemokratického hnutia (KDH).

23.12. 2010, 09:46