Vo Vrbovom mali z ihriska močarisko

Krajské súťaže

VRBOVÉ – Jedným z klubov, ktorému narušilo počasie jarný program súťaže, bolo Vrbové. Namiesto tréningov a zápasu tak mali zverenci trénera Martina Sedláčka naordinované voľno. „Absolútne sa u nás nedalo hrať. Tri štvrtiny ihriska boli pod vodou. Terén bol nespôsobilý,“ opísal stav terénu tréner.

„Zároveň nebola šanca, aby sme trénovali u niekoho iného. Nikto si nedá v takomto počasí ešte viac zničiť hraciu plochu,“ dodal. Vrbové tak nemohlo nadviazať na úspešný zápas z Nových Zámkov ďalším dobrým výsledkom. „Som veľmi spokojný s herným prejavom, ktorý sme tam predviedli. Minulý rok sme hrali o záchranu, teraz sme v hornej polovici tabuľky. Hrá sa nám o mnoho ľahšie.“ Vo Vrbovom si ako predsezónny cieľ dali umiestnenie do ôsmej priečky, zatiaľ ho dokonale napĺňajú. „Ešte stále si nemôžme vydýchnuť. Naša liga je náročná, vyrovnaná a bodové rozdiely sú minimálne. Stačí chytiť zlú sériu a sme tam, kde vlani. Nás, navyše, ešte len zápasy s ťažšími súpermi čakajú.“ Sedláček neplánovanú pauzu v súťaži nevníma ako tragédiu. „Dúfam, že chlapcom prišiel voľný víkend vhod. Od pondelka sme nabehli znova na klasický mikrocyklus a pripravujeme sa na zápas v Nemšovej.“

24. 03. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Filip povedie Moravany

MORAVANY NAD VÁHOM – Prvý jarný tréning absolvoval druholigista v piatok 14.1. Viedol ho už nový tréner Andrej Filip, ktorý naposledy pôsobil v klube FC Neded.

13.01. 2011, 22:41

Jaslovské Bohunice hľadajú brankársku posilu

JASLOVSKÉ BOHUNICE – S trnavským Spartakom už bola ŠK Blava dohodnutá na príchode kanoniera Ľubomíra Gogoláka. Všetko napokon padlo.

08.02. 2011, 12:07

Bartoš posilou Križovian, letel už aj do Turecka

Bartoš posilou Križovian, letel už aj do Turecka

KRIŽOVANY – Systematická a koncepčná práca. Tak možno charakterizovať chod futbalového klubu v Križovanoch nad Dudváhom. Účastník piatej ligy dopĺňa káder síce v menšom počte, za to však ide vždy o kvalitných futbalistov.

02.02. 2011, 11:41

4. liga SZ: Šúrovce vkročili do jari víťazstvom v Partizánskom

Šúrovciam vstup do jarnej časti štvrtej ligy vyšiel bodovo podľa predstáv. Na ihrisku Partizánskeho vydreli tesné, ale cenné víťazstvo 1:0. Gól strelil obranca Lalík.

12.03. 2011, 16:28