Pred derby: Madunice strach z Trakovíc nemajú

Oblastné súťaže

Pred derby: Madunice strach z Trakovíc nemajú

TRAKOVICE / MADUNICE – V 19. kole na seba natrafia dva tímy z hornej polovici tabuľky. Madunice budú hostiť Trakovice. Domáci celok v minulej sezóne na poslednú chvíľu zachránil v obci oblastnú súťaž A. Trakovice vzhľadom na účinkovanie v predchádzajúcich sezónach patrili k top favoritom tejto ligy.

V Trakoviciach góly padali. Budú aj v Maduniciach? Foto: Lukáš Grinaj

No kým Maduniciam vyšla jeseň nad očakávanie dobre, Trakovice sa trápili. Až tak, že v závere prvej polovice ligy nedocestovali na zápas do Bojničiek a prehrali ho kontumačne. „Naposledy sme vyhrali nad Horným Trhovišťom, vyhrať budeme chcieť aj v Maduniciach,“ povedala opora zadných radov Trakovíc Milan Lackovič. „Nad nováčikom sme vyhrali prvý polčas 4:2, ale aj tak sme od trénera dostali cez polčas kvapky,“ zasmial sa. „Síce sme dávali góly, ale náš herný prejav nebol dobrý. V druhom polčase to už bolo lepšie, ale zasa nám to tam prestalo padať,“ konštatoval. Nielen Lackovič, ale všetci na ihrisku priznali, že bojovali skôr s nepríjemným studeným vetrom, ako so súperom. „Dúfam, že v Maduniciach sa to už nebude opakovať,“ dúfal Lackovič.

Predseda Maduníc Peter Zachar zas dúfa, že po dvoch jarných remízach príde plný bodový zisk práve v zápase s Trakovicami. „Aj doma proti Veľkému Orvišťu sme odohrali dobrý zápas. Nám zostal celý káder pokope, v podstate sa nám darí a nič iné ako víťazstvo nepripúšťame. Neviem, ako sú na tom Trakovice. Či sa posilnili, alebo nie. Nám je v podstate jedno, či hráme proti prvému alebo poslednému, nikoho sa v našej lige nebojíme,“ vyzval do boja Zachar.

25. 03. 2011 00:00

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Na plese v Špačinciach sa bavili ženáči

Na plese v Špačinciach sa bavili ženáči

ŠPAČINCE – Počas uplynulého víkendu stihli Špačinčania odohrať prípravný duel aj zabaviť sa na plese.

01.02. 2011, 14:39

Majú nové vedenie

DRAHOVCE – V závere starého roka sa udiali veľké zmeny vo vedení účastníka súťaže OM. Vo funkcii predsedu klubu skončil Albín Zurek a tajomníkom už nie je ani Milan Rusnáčik.

07.01. 2011, 12:36

Štartuje Zimný turnaj ObFZ Trnava

Už v stredu 2. februára štartuje Zimný turnaj Oblastného futbalového zväzu. Všetky duely sa hrajú na umelej tráve Lokomotívy so začiatkom o 18.00. Zväz zverejnil aj nomináciu rozhodcov.

25.01. 2011, 11:26

Futbal, OM: Modranka otočila zápas v Leopoldove, Suchá znova nedala penaltu

Futbal, OM: Modranka otočila zápas v Leopoldove, Suchá znova nedala penaltu

Dvorníky na jar šliapu, doma naplno bodovali proti Suchej, ktorá opäť nepremenila penaltu. Modranka otočila v druhom polčase zápas v Leopoldove, suverénne si počínajú zatiaľ i Dolná Krupá, Horné Orešany a Zvončín. V oboch kolách odvetnej časti súťaže svoje súboje vyhrali. Hrnčiarovce sa nechytili ani v Jalšovom, kde prehrali 2:3.

20.03. 2011, 17:59