Výmena pohlaví

Región

V starostovskom kresle šiestich obcí Trnavského okresu už čoskoro vystriedajú mužov ženy. V Križovanoch nad Dudváhom si ľudia za starostku zvolili Svetlanu Masarykovú, v Suchej nad Parnou Danielu Balážovú. Na čelo Smoleníc sa vracia niekdajšia starostka Pavína Hornáčková, Naháč bude nasledujúce štyri roky viesť Emerencia Nádaská a v Šelpiciach vyšla spomedzi kandidátov ako víťazka Ružena Opálková.

Jaslovské Bohunice povedie Božena Krajčovičová. Na starostovských postoch však naopak, vystriedajú ženy muži. Bučančania si v sobotu totiž zvolili niekdajšieho starostu Šebastiána Lančariča, Bukovú teraz povedie Miloš Herceg a starostu budú mať aj v Zelenči, kde zvíťazil Ivan Ranuša.

26. 12. 2010 09:38

Ďalšie z kategórie Región

UFO videli padať aj ďalší obyvatelia regiónu

UFO videli padať aj ďalší obyvatelia regiónu

DOLNÝ LOPAŠOV –Neznámy žiariaci objekt ostáva naďalej záhadou. Údajný meteor spadol pri Hlohovci predminulú sobotu večer. Žltožeravú guľu pozorovali v tom čase okrem Koplotoviec aj v Dolnom Lopašove. Guľovitý predmet s priemerom asi pätnásť centimetrov ťahal za sebou svetelný chvost a vraj bol podobný tomu, čo majú kométy.

09.03. 2011, 07:25

Na spaľovňu v Smoleniciach už pôjdu právnikmi

Na spaľovňu v Smoleniciach už pôjdu právnikmi

SMOLENICE – Nikto nám nemôže vnútiť to, čo tu nechceme. Tieto slová odzneli od ľudí na verejnom zasadnutí poslaneckého zboru obce v pondelok. Protest obyvateľov však odteraz prechádza do právneho sporu.

18.02. 2011, 11:59

Z účtovníčky obecná kontrolórka. Zákonnosť volieb preverí právnik

DOBRÁ VODA – Pochybnosti ohľadom voľby obecnej kontrolórky, ktoré už riešil okresný prokurátor, bude teraz preverovať právnik. Ak sa vyjadrí, že poslanci obecného zastupiteľstva ju zvolili protizákonne, budú na Dobrej Vode voliť kontrolóra druhýkrát.

27.02. 2011, 17:32

Najmladší starosta plný sily

RATKOVCE – Obyvatelia si za starostu tento rok zvolili len 26-ročného Martina Červenku. Súboj so starostom, ktorý sedel na Ratkovskom najvyššom kresle od roku 1993 vyhral o 37 hlasov. Súčasný starosta Viliam Sobota nie je voľbou občanov nadšený.

26.12. 2010, 09:34