Vlastnoručný poteší viac

Spoločnosť

Vlastnoručný poteší viac

TRNAVA – Predvianočné tvorivé dielne pre deti na trnavskej radnici píšu už svoj tretí ročník. Oproti predchádzajúcim tento rok prevádzku vo vykurovanom stane rozšírili. Až do 19. decembra organizátori privítajú rodičov s deťmi každý štvrtok, piatok, sobotu a nedeľu od 14. do 18. hodiny.

O tvorivé dielne je z roka na rok väčší záujem aj u verejnosti. Foto: Gabo Kopúnek


„Záujemcovia si môžu vlastnoručne zhotoviť vianočné ozdoby, pohľadnice či darčeky i napiecť medovníčky. Pomáhať im budú animátorky z trnavských občianskych združení detí a mládeže,“ informovala Katarína Haršányiová z MsÚ v Trnave. Ako dodala, dopoludňajšie hodiny sú vyčlenené pre organizované skupiny z materských škôl, ktorým pripravia špeciálne programy študentky Pedagogickej fakulty Trnavskej univerzity.

26. 12. 2010 09:45

Ďalšie z kategórie Spoločnosť

Nálada aj pri dychovke

Nálada aj pri dychovke

CHTELNICA – Námestie sa začalo zapĺňať ľuďmi až pred jednou hodinou ráno Nového roka. Navzájom si blahoželali a sledovali ohňostroj. O dobrú náladu sa im okrem vareného vína postarala aj chtelnická dychovka.

06.01. 2011, 21:57

Takmer vypľuli dušu

Takmer vypľuli dušu

TRNAVA – Na svoj magický deň tak skoro nezabudnú. Traja trnavskí bežci si zmysleli, že zabehnú 10. 10. 2010 maratón v Bruseli. No predpísaných 42 kilometrov a 195 metrov z nich nakoniec zvládol iba Milan Vago. A aj ten počas kríz sám sebe nadával, na čo sa to vôbec nechal nahovoriť.

26.12. 2010, 09:51

Denne zoči-voči Zubatej

TRNAVA – Určite by bolo jednoduchšie pracovať ako predavačka v potravinách, svadobnom salóne či v rýchlom občerstvení. Pracovníčky pohrebnej služby si však svoju prácu cenia a tvrdia, že ich duševne obohacuje.

10.01. 2011, 19:16

VIDEO: Stolové hry namiesto televízorov a počítačov

Spoločenské hry už zďaleka nie sú len staré známe Človeče nehnevaj sa, šach či Scrabble. Ani tieto klasiky však nechýbali na festivale spoločenských hier Fest hry 2011. V mestskej športovej hale sa druhý februárový štvrtok, piatok a sobotu cvičilo predovšetkým mozgom.

16.02. 2011, 11:36