Zbierku podporili aj úradníci

Trnava

TRNAVA - Odbor sociálnej pomoci Úradu Trnavského samosprávneho kraja (ÚTTSK) zorganizoval v predvianočnom období zbierku Rukavice, šál, čapica, ktorá bola zameraná na podporu ľudí bez domova žijúcich v meste Trnava a celom regióne.

Zozbieraných bolo 60 tašiek, ktoré pracovníčky odboru rozviezli do útulkov, nocľahární a zariadení núdzového bývania v rámci kraja. Tieto budú odovzdané ľuďom bez prístrešia na Štedrý večer, aby takto mohli aspoň o niečo ľahšie prekonať zimné obdobie.
Popri tejto zbierke zamestnanci ÚTTSK prejavili svoju spolupatričnosť s ľuďmi odkázanými na pomoc iných aj tým, že približne v 15 vreciach priniesli šatstvo, detské hračky, deky a iné potrebné veci.
Zozbierané veci boli roztriedené a odovzdané do domovov sociálnych služieb pre deti a domovov sociálnych služieb pre dospelé ženy a mužov, útulkov, nocľahární a zariadení núdzového bývania pre matky s deťmi po celom regióne. Zbierka sa uskutočnila pri príležitosti Európskeho roka boja proti chudobe a sociálnemu vylúčeniu.
 

28. 12. 2010 15:10

Ďalšie z kategórie Trnava

Hlasy chýbali, nálada nie

Hlasy chýbali, nálada nie

TRNAVA - Marián Barcaj bol všeobecne považovaný za outsidera vo voľbách primátora Trnavy. Objavili sa aj informácie, že sa na poslednú chvíľu vzdá kandidatúry v prospech iného kandidáta.

23.12. 2010, 09:59

Na problematickej Cukrovej ulici v Trnave bude chodník pre chodcov a cyklistov

Na problematickej Cukrovej ulici v Trnave bude chodník pre chodcov a cyklistov

TRNAVA – Práce na budovaní chodníka s osvetlením aj pre cyklistov na Cukrovej ulici pokračujú. Mesto v najbližšom čase vypíše verejnú súťaž na dodávateľa.

18.03. 2011, 12:17

Hľadajú len robotníkov

Hľadajú len robotníkov

TRNAVA – Spoločnosti Samsung Electronics vo Voderadoch a trnavský Peugeot Citroën momentálne ponúkajú asi 500 pracovných miest.

21.01. 2011, 11:45

Vyššie cestovné aj cestná daň

TRNAVA - Cestovné v prímestskej autobusovej doprave zdražie o desať percent. V stredu o tom rozhodli poslanci Trnavského samosprávneho kraja.

28.12. 2010, 14:22