Bezohľadný ako pubertiak

Kurz sebaobrany

Bezohľadný ako pubertiak

TRNAVA - Streda 8. decembra na autobusovej zastávke pri Cintoríne na Ulici Terézie Vansovej. Evidentne fyzicky zrelý, na pohľad sympatický mladý muž s novinami si obzerá okolie.

To je on. Je mu všetko jedno. Foto: iv

 

Prechádza cez rozblatený terén, z ktorého práve zišiel sneh, sadá si na lavičku štýlom zadok na operadlo, zablatené topánky na sedaciu plochu a začíta sa do novín. Tie by pomýlili. Zrelý? Horkýže! Netrápi ho, že invalidná staršia pani a neskôr i pán musia stáť, opierajúc sa o francúzske barly. Neuvoľňuje ju. Načo aj? Veď, kto by si sadol na to blato? Ľudia nastupujú do autobusu. Mladík skrúca noviny, zoskakuje z lavičky a s kamarátom odchádza opačným smerom. Hlúpučký a bezohľadný ako pubertiak...

28. 12. 2010 16:50

Ďalšie z kategórie Kurz sebaobrany

Vlastníctvo nehnuteľností

Vlastnícke právo k nehnuteľnosti je právo k veci, t.j. nehnuteľnosti oprávnenou osobou (vlastníkom), ktoré vykonáva vlastnou mocou a vo vlastnom záujme. S vlastníctvom však súvisia aj povinnosti, ktoré vlastníkovi hovoria najmä o tom, že má povinnosť zdržať sa konania, ktorým by nad prípustnú mieru obťažoval, alebo ohrozoval iných a tým im bránil vo výkone ich práv.

26.12. 2010, 10:22

VIDEO: Český vodič nerešpektoval značenie a s kamiónom vletel do jarku

VIDEO: Český vodič nerešpektoval značenie a s kamiónom vletel do jarku

TRNAVA – Minulý týždeň v stredu nám do redakcie telefonoval rozhorčený obyvateľ mestskej časti Modranka. V obci havaroval kamión. Nič vážneho sa nestalo, ale...

02.02. 2011, 13:49

Ad. Pred ordináciou je zima, ľudia čakajú na vyšetrenie naobliekaní v kabátoch

Ad. Pred ordináciou je zima, ľudia čakajú na vyšetrenie naobliekaní v kabátoch

Musím reagovať na článok v minulom čísle vašich novín o kúrení na trnavskej poliklinike Družba.

15.03. 2011, 20:16

Chráňte sa pred podvodmi

Šetriť peniaze na nesprávnom mieste sa vám nemusí vyplatiť. Pred podpisom zmluvy si všetky informácie preverte. Nehnuteľnosť kupujete či predávate párkrát v živote.

23.12. 2010, 11:47