Chlapci pre všetko

Trnava

Chlapci pre všetko

TRNAVA - O hodinu končí zmena. Pokojný dobeh do konca? To sotva. Pár minút pred siedmou hodinou večer stihnú mestskí policajti ešte pomôcť bezbrannej vodičke vyslobodiť jej auto.

Ochotný policajt na záver služby ešte pomohol majiteľke vyslobodiť jej zablokované auto. Foto: Darina Kvetanová 

 

Toto a ďalšie dve totiž zablokoval v utorok na parkovisku na Dolnopotočnej ulici červený Seat Ibiza. Rozhorčená Trnavčanka to prišla nahlásiť na policajnú stanicu. Auto majiteľa, ktorý si neuvedomil, že svojim správaním obmedzil ďalších ľudí, skončilo s „papučou“.
Trnavčanke však takéto riešenie stiuácie nestačilo. „Páni, nemôžete to auto trochu posunúť? Ručná nie je zatiahnutá,“ prehovárala policajtov. „Alebo mi ho aspoň pomôžte vycúvať,“ prosíkala.
Mladší z dvojice teda zobral vec do vlastných rúk a nastúpil do auta. Kolega a slečna, každý z jednej strany, mu dávali inštrukcie. Miestami to vyzeralo tak, že cúvanie sa bez kontaktu s iným vozidlom nezaobíde. Rozhodovali len centimetre. Po asi pätnástich minútach sa to však mladému mestskému policajtovi podarilo bez ujmy. „Keď už sú tie Vianoce..,“ vychádzal hovoriac z auta.
Majiteľ Seatu Ibiza neskôr hliadke tvrdil, že žiadne vozidlo vo výjazde neobmedzil. Pokuta dvadsať eur ho však neobišla. Parkoval na nevyznačenom mieste a hoci sa nakoniec auto podarilo policajtovi vycúvať, nie je pochýb o tom, že ho blokoval. Za takýto priestupok môžu netolerantní vodiči dostať na mieste blokovú pokutu do výšky 60 eur.

28. 12. 2010 16:48

Ďalšie z kategórie Trnava

Na nový grafikon zatiaľ nenabehnú

Na nový grafikon zatiaľ nenabehnú

TRNAVA – Projekt optimalizácie dopravy, ktorý má znížiť vyťaženosť vozidiel mestskej autobusovej dopravy(MAD), v januári mesto podľa pôvodných zámerov nespustí.

18.01. 2011, 11:10

Na Mikuláša výpoveď

Na Mikuláša výpoveď

MODRANKA – Trnavská pobočka firmy Mobis Slovakia, s. r. o., skončila. O prácu by mohlo prísť aj päťdesiat ľudí. O tom, že už ich nepotrebujú, sa definitívne dozvedeli tesne pred Mikulášom. Do čižiem dostali namiesto sladkostí len horkosť.

08.12. 2010, 23:35

Policajti chystajú pred derby opatrenia. Uzavrú celú Kollárovu ulicu

Policajti chystajú pred derby opatrenia. Uzavrú celú Kollárovu ulicu

TRNAVA - Futbalové stretnutie, ktoré sa odohrá v Trnave medzi klubmi Slovan Bratislava a Spartak Trnava v piatok 25. februára o 17.30 h, vyhodnotila polícia z hľadiska bezpečnosti ako rizikové.

15.02. 2011, 14:38

Mŕtvy muž, ktorého našli policajti na Prednádraží, je päťdesiatročný Trnavčan

TRNAVA – Mŕtve telo neznámeho muža našli trnavskí mestskí policajti v nedeľu dopoludnia.

07.02. 2011, 12:45