Účasť dedia ako v Barcelone

Oblastné súťaže

Účasť dedia ako v Barcelone

Dream Team obhájil prvenstvo. Aj druhý ročník Vianočného turnaja futbalových bolerázskych fajnšmejkrov vyhralo mužstvo pod taktovkou kapitána Michala Klementoviča. Na turnaji síce nešlo o výsledky, no mužstvá si na palubovke haly v Horných Orešanoch nič nedarovali.

Na vianočnom turnaji si Bolerázania nič nedarovali. FOTO: Michal Hlavatovič

 

„V budúcnosti by sme akciu radi rozšírili. Ak sa v Boleráze vybuduje multifunkčné ihrisko, mohli by sme akciu spojiť napríklad s varením guľášu a pribrať aj ďalšie tímy,“ povedal tréner Slavoja Pavol Kitta. Na turnaji nastúpil v drese Taktikov. V bráne chytal Vladimír Bratina, ktorý uzavrel pred vzájomným súbojom s Dream Teamom stávku s Pavlom Mackovčínom. Futbalista Jaslovských Bohuníc tvrdil, že nastrieľa veteránovi v bráne Taktikov minimálne tri góly. Dream Team napokon vyhral 0:4, no Mackovčín zaznamenal iba jeden gólový zápis. „Pavol prehral, ale sľub splnil, dohodnutú čiastku vyplatil,“ smial sa Kitta
Turnaj si získava v obci čoraz väčšiu popularitu. Najnovšie by sa k piatim zakladajúcim mančaftom turnaja radi pričlenili aj miestni starí páni. „Upozorňoval som ich, že máme na podujatí päť stabilných družstiev a účasť na akcii sa dedí ako permanentky v Barcelone. Vstup na turnaj ich vyjde draho,“ prehodil loptičku na druhú strany barikády Kitta. Prítomný zástupca old boys, predseda klubu Ľubomír Krišica, reagoval diplomatickou nótou: „Pokúsime sa preniesť požiadavky medzi našich členov. Asi ale nebudeme reflektovať.“
Mimochodom, bolerázsky výbor funguje pod Krišicovým vedením už štyri roky. „Za dané obdobie klub začal fungovať ako má. Dosahujeme výsledky, cítime v obci záujem o futbal. Máme mladé mužstvo, veríme, že všetko investované úsilie sa prejaví v blízkej budúcnosti,“ uviedol Krišica. Na otázku, či sa bude uchádzať o predsednícku pozíciu aj na blížiacich sa klubových voľbách, sa jednoznačne nevyjadril. „Nechám si myšlienky prejsť hlavou. Podarilo sa skĺbiť všetky zložky v obci, aby telovýchova fungovala. Či budem na čele klubu ja, alebo niekto iný, dotyčný bude mať pre činnosť vytvorené veľmi dobré štartovné podmienky. Počkám na stretnutie výboru, kde si prejdeme kandidátky, dáme návrhy na nový výbor a podľa toho sa ďalej zariadim,“ dodal.


Konečné poradie Vianočného turnaja: 1. Dream Team 10 b, 2. Kofolka 7 b, 3. Taktici 6 b, 4. Trnaváci 6 b, 5. Halbák 0 b

02. 01. 2011 21:36

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

Marek Boskovič: Trénujem a zatiaľ je to dobré

Marek Boskovič: Trénujem a zatiaľ je to dobré

MALŽENICE – Aj u štvrtého celku súťaže OS A už začali s prípravou na jarnú časť ligy. Trénerovi Marekovi Boskovičovi sa hlásili všetci hráči zdravotne v poriadku.

18.01. 2011, 11:57

Pred derby: Madunice strach z Trakovíc nemajú

Pred derby: Madunice strach z Trakovíc nemajú

TRAKOVICE / MADUNICE – V 19. kole na seba natrafia dva tímy z hornej polovici tabuľky. Madunice budú hostiť Trakovice. Domáci celok v minulej sezóne na poslednú chvíľu zachránil v obci oblastnú súťaž A. Trakovice vzhľadom na účinkovanie v predchádzajúcich sezónach patrili k top favoritom tejto ligy.

25.03. 2011, 00:00

Chtelnica: Šancí nie je toľko, aby sa mohli zahadzovať

Chtelnica: Šancí nie je toľko, aby sa mohli zahadzovať

CHTELNICA – Dúfam, že v Nižnej mi hráči dajú narodeninový darček v podobe víťazstva. Takúto nádej vyslovil tréner a predseda Družstevníka v jednej osobe Roman Bolla.

18.03. 2011, 00:00

Pavlickí futbalisti zabíjali, pozrite si fotoriport

Pavlickí futbalisti zabíjali, pozrite si fotoriport

Futbalisti Pavlíc si v sobotu poriadne privstali. Už od šiestej rána v priestoroch pod tribúnou štadióna pracovali na spoločnej zabíjačke. Za obeť padol 220 kilogramov vážiaci brav.

19.02. 2011, 15:51