Aplauz pre Adamca

FC Spartak Trnava

Aplauz pre Adamca

Víťazom Predsilvestrovskej futbalovej šou sa stali hráči Banskej Bystrice. Na turnaji futbalistov starších ako 35 rokov za sebou nechali konkurentov zo Žiliny, Uherského Hradišťa a domáceho Spartaka Trnava.

Oldboys Spartaka ukázali na PFŠ kus majstrovstva. Foto: Ján Král


Organizátori si počas podujatia uctili aj legendárnych futbalistov Spartaka. K životnému jubileu zagratulovali Valeriánovi Švecovi (75 rokov), Františkovi Kozinkovi (65) a Vlastimilovi Bôžikovi (65), pamätné plakety dodatočne odovzdajú i Jozefovi Hagarovi (90) a Jaroslavovi Machačovi (65), ktorí sa osobne nemohli zúčastniť.
Na palubovke sa v exhibičnom dueli predstavili aj hráči Spartaka a Uherského Hradišťa nad 50 rokov. Najväčší potlesk zožal Jozef Adamec, ktorý odohral na palubovke celú polhodinu bez vystriedania. Dvakrát naservíroval pred prázdnu bránu prihrávku Vladimírovi Ekhardtovi. Pridal záverečný gól a mnohými prihrávkami ukázal, že mladšie ročníky sa stále majú od neho, čo učiť. „Mladým odkazujem, aby mali radi futbal a hrali ho v každej voľnej chvíli,“ povedal po stretnutí Jozef Adamec.
Výsledky PFŠ: Uh. Hradiště – B. Bystrica 0:5, Spartak Trnava – B. Bystrica 2:3, Žilina – Uh. Hradiště 3:2, Spartak - Žilina 2:2, na pok. kopy 4:3 – pomocné kritérium, B. Bystrica - Žilina 2:1, Uh. Hradiště - Spartak 3:2


Exhibície- zápas starých pánov nad 50 rokov: Spartak – Uh. Hradište 5:3, zápas prípraviek U11: Spartak – Lokomotíva 0:1


Tabuľka: 1. B. Bystrica 9 b, 2. Žilina 4 b, 3. Uh. Hradiště 3 b, 4. Spartak 1 b
Individuálne ocenenia: Naj brankár: Marián Černý (Spartak), naj hráč: Miroslav Nemec (Žilina), naj strelec: Róbert Semeník (B. Bystrica) - 5 gólov
 

05. 01. 2011 12:41

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Halušky mu poradil Coimbra

Halušky mu poradil Coimbra

V Lotyšsku hral za tímy Daugava Riga, FK Šiaulliai, FC Tranzit a FK Venstpils. Rok strávil na hosťovaní v škótskom Inverness CT. Najnovšie sa zapojil do prípravy trnavského Spartaka. Lotyšský stopér Naurius Bulvitis.

19.01. 2011, 10:05

Mladí spartakovci halovými majstrami Slovenska

Mladí spartakovci halovými majstrami Slovenska

Majstri! Majstri! Majstri! Spartak U13 vyhral halové majstrovstvá Slovenska mladších žiakov. Zverenci trénera Pavla Krchnáka dominovali na finálovom turnaji na Myjave a získali primát kráľa zimnej sezóny.

29.01. 2011, 16:35

Pavol Bartoš sa zotavuje z operácie, návrat plánuje v lete

Pavol Bartoš sa zotavuje z operácie, návrat plánuje v lete

Dočkali sa. Dvadsaťšesť slovenských trénerov si slávnostne prebralo diplomy za zisk najvyššej trénerskej licencie Euro pro. V priestoroch SFZ na Trnavskej ceste v Bratislave ich dekoroval prezident SFZ Ján Kováčik, generálny sekretár SFZ Jozef Kliment a dlhoročný garant trénerského vzdelávania Ladislav Kačáni.

15.02. 2011, 09:57

Chváli ich aj legendárny Majerník

Chváli ich aj legendárny Majerník

Spartak nemá núdzu o talentovaných futbalistov. Potvrdzuje to aj kolektív Spartaka U12. Mužstvo pod vedením trénera Jána Pavlovčíka po jeseni vedie svoju súťaž a vyhráva aj rôzne turnaje. Cez víkend triumfovali v Mestskej športovej hale v Trnave v konkurencii rovesníkov z najvyšších súťaži.

31.01. 2011, 14:21