Začali nedorozumením

Hlohovec

HLOHOVEC – Šulekovčania opäť nemajú v novej mestskej rade svojho zástupcu. Pôsobiť v nej budú len Hlohovčania. Pri jej zostavovaní dvoch poslancov Silviu Rybnikárovú a Olivera Pestúna za mestskú časť neoslovili.

Na prvom mestskom zastupiteľstve v pondelok 27. decembra sa proti tomuto postupu nového primátora Petra Dvorana ohradil nezávislý poslanec Oliver Pestún. „Nikto s nami nerokoval, nedostali sme možnosť vyjadriť sa k zloženiu mestskej rady. Pokladám to za neúctu voči nám,“ povedal.
Jeho návrh, aby do mestskej rady nominovali aj zástupcu zo Šulekova, však nakoniec neprešiel. Primátor Dvoran podľa jeho vyjadrenia rokoval so všetkými poslaneckými klubmi. Zákon mu neprikazuje, aby oslovil všetkých poslancov. „Neurobil som žiadnu chybu,“ konštatoval.
 

06. 01. 2011 21:45

Ďalšie z kategórie Hlohovec

VIDEO: Pod kožu liezol mráz a teplo súčasne

VIDEO: Pod kožu liezol mráz a teplo súčasne

HLOHOVEC – Mrazivý kúpeľ im prekazilo slnko. Tridsaťdva otužilcov vliezlo v nedeľu popoludní do štvorstupňovej vody Váhu pod železným mostom.

17.01. 2011, 10:55

Chystajú výstavbu obchodného centra, ľudia sa obávajú kolapsu dopravy

Chystajú výstavbu obchodného centra, ľudia sa obávajú kolapsu dopravy

HLOHOVEC – Ľudia sa boja, že nová výstavba obchodného centra zhorší už beztak katastrofálnu dopravu pred mestom. Investor má však dve nezávislé štúdie konštatujúce to, že stav by mal zostať rovnaký ako doteraz.

15.03. 2011, 16:17

Čpavok spustil alarm

HLOHOVEC –Z chladiaceho zariadenia zimného štadióna unikol v pondelok ráno nebezpečný čpavok. Obyvateľov domov v jeho blízkosti vystrašila siréna hasičského auta. Na mieste zasahovali aj mestskí policajti.

11.01. 2011, 18:05

V meste ruží vyhral Dvoran

HLOHOVEC – S 3200 hlasmi sa na prvom mieste umiestnil súčasný zástupca primátora Peter Dvoran. Za ním skončil poslanec mesta aj Trnavského samosprávneho kraja Milan Domaracký. Tretie miesto obsadil Oliver Pestún.

23.12. 2010, 10:16