Celoročné jazdenie umožní nová hala

Spoločnosť

TRNAVA – Jazdecký areál pre kone Kačín sa rozrastá. Začiatkom nového roka bude kompletne dokončená nová hala, ktorá umožní celoročnú prevádzku tohto športu.

„V zime sa jazdiť nedá takmer vôbec, zmrznutý terén je nebezpečný pre kone aj pre ľudí,“ povedal majiteľ areálu Štefan Ambruš. Po dostavaní haly plánujú na Kačíne zahájiť výstavbu ustajňovacích priestorov a tiež priestorov pre jazdcov. Výhodu dostavby areálu pocítia členovia jazdeckého klubu, ktorý spolupracuje s trnavským športovým gymnáziom, ale tiež neprofesionálni jazdci a ľudia s psychickým a fyzickým postihnutím. V týchto priestoroch totiž už čoskoro začnú prevádzať hipoterapiu, teda liečbu za pomoci koní.

06. 01. 2011 22:19

Ďalšie z kategórie Spoločnosť

VIDEO: Klientom Domova prispeli veľvyslanci, osobnosti i zamestnanci úradu

VIDEO: Klientom Domova prispeli veľvyslanci, osobnosti i zamestnanci úradu

TRNAVA – Ľudia, ktorí poctivo pracujú, majú právo na zábavu, aj keď sú časy ťažšie. Potešenie zo stretávania sa a príjemná spoločenská atmosféra sú niečím, čo patrí k životu.

28.02. 2011, 15:13

VIDEO: Najlepšie chutil seredský guláš

VIDEO: Najlepšie chutil seredský guláš

TRNAVA – Už po druhý raz na Zelenečskej ulici rozvoniaval kotlíkový guláš. V sobotu sa na medzinárodných majstrovstvách Trnavy zúčastnilo štyridsať tímov.

31.01. 2011, 16:33

To najlepšie od začiatku

To najlepšie od začiatku

TRNAVA – Jedinečný projekt spojenia histórie s umením v Malej synagóge sa dostal už aj na do máp navigačných systémov Four Square. Cudzincov spoľahlivo privedie k Max Gallery Slovakia.

26.12. 2010, 09:40

VIDEO: Študentom poľnohospodárskej školy viac učarovali zvieratá

VIDEO: Študentom poľnohospodárskej školy viac učarovali zvieratá

TRNAVA – Recesia v slovenskom poľnohospodárstve sa začala v 90. rokoch minulého storočia a stále trvá, čo sa odzrkadlilo aj v poľnohospodárskom odbornom školstve.Prispôsobiť sa aktuálnej situácii na trhu sa musela aj Stredná odborná škola poľnohospodárstva a služieb na vidieku v Trnave, ktorá je jedinou v kraji a jednou z mála stredných škôl s čisto poľnohospodárskym zameraním na Slovensku.

28.02. 2011, 18:47