A body sú fuč

Futsal

A body sú fuč

Futsalová Mima sa predstavila doma v 13. zápase Kyma extraligy proti PKP Košice. V zápase, v ktorom potrebovala získať tri body, nakoniec nezískala ani jeden.

Počas stretnutia sa emócie dali krajať. Vpravo Gabriel Majoroš z PKP a vľavo Pavol Gabaš. V zelenom pulóvri sa prizerá tréner Duhony. Foto: Lukáš Grinaj

Vstup do zápasu mala Mima dobrý, rýchlo sa ujala vedenia 1:0 a potom aj 3:1. Ale čoskoro začala strácať na kondícii, púšťala súpera do prečíslenia a sama nedokázala využiť vyložené šance. PKP sa chopilo šance a otočilo stav z 1:3 na 4:3 vo svoj prospech. Mima ešte raz vykresala iskierku nádeje, keď siahla päť minúť pred koncom k power play, počas ktorej vyrovnal Adámek. No opäť poľavila v koncentrácii a inkasovala.

Jozef Duhony (tréner): „Skomplikovali sme si postavenie v tabuľke, s touto stratou sme nerátali. Neospravedlňuje nás ani to, že sme hrali bez Krivočenka, Holiča a Zoráda. Snažil som sa chlapcov vyhecovať, aby o body zabojovali. Zlyhali sme však po psychickej stránke."
Mima Divus Trnava – PKP Košice 4:5 (3:2)
Góly: 3. Málik, 14. Budovec, 15. Gabaš, 37. Adámek – 5. a 16. Gajdoš, 25. a 27. Majoroš, 38. Drahovský
ŽK: Repa, Adámek – Majoroš
MIMA: Repa – Málik, Kunka, Kopčan, Sládeček – Stankovič, Budovec, Adámek, Gabaš

09. 01. 2011 10:51

Ďalšie z kategórie Futsal

Olympic šokujúco prehral, Družbané zvyšujú náskok

Okresná futsalová liga zaznamenala ďalšie veľké prekvapenie. Favorizované družstvo Olympic Trnava opäť zakoplo, zatiaľ čo ich hlavný konkurent v boji o titul FC Družbané nezaváhal. Z tretej priečky sa čoraz viac približuje stále lepšia Benfica.

06.02. 2011, 22:30

Zlyhali sme po psychickej stránke

Zlyhali sme po psychickej stránke

Futsalová Mima si výrazne skomplikovala predsezónne ambície. Snaha bojovať o majstrovský titul sa rozpadá, ale nie je beznádejná.

12.01. 2011, 09:57

Lopta ako dar deťom

Lopta ako dar deťom

Družbané úradovali na východe. Z halového turnaja v Trebišove sa vrátili so ziskom tretieho miesta. V konkurencii desiatich mužstiev, poväčšine z východoslovenských súťaží, sa nestratili.

18.01. 2011, 17:53

Družbané zakopli, využije to Olympic?

Tromfy v rukách má zase Olympic. Družbané zakopli, s Prednádražím iba remizovali. Hoci vedú tabuľku, ich rival v boji o titul má zápas k dobru a v prípade víťazstva ich o bod predskočí. Záver súťaže ešte bude zaujímavý.

12.03. 2011, 22:36