V príprave s novým koučom

Oblastné súťaže

KÁTLOVCE – Najdôležitejšou udalosťou v klube je vymenovanie nového trénera a definitívny koniec hráčskej kariéry Petra Hluška.

Pri kormidle strieda Vojtecha Petráša Pavol Sliva. „Ukončili sme trénerskú spoluprácu s pánom Petrášom aj pre financie. Tým, že k nám dochádzal, boli sme povinní platiť cestovné náklady. Navyše, žiadny cezpoľný tréner nebude robiť túto prácu zadarmo. V klube tak momentálne pôsobia samí domáci hráči aj tréneri. Pavol Sliva v minulosti pôsobil pri našom doraste,“ povedal tajomník Alan Uváček. Dvadsaťdeväťročný útočník tímu zároveň uviedol, že prvý tohtoročný zraz majú Kátlovčania naplánovaný na 12. januára. „Zatiaľ sa budeme stretávať dvakrát do týždňa. Vždy v stredu a piatok. Tento rok sa neprihlásime na Zimný turnaj ObFZ. V minulosti sa nám to neosvedčilo, najmä pre mnohé zranenia.“ Namiesto toho si to namieri šiesty celok súťaže OSA na päťdňové sústredenie do Moravského Svätého Jána. „Budeme pracovať na kondícii. Zatiaľ nemáme dohodnuté žiadne prípravné stretnutie. Ale pred začiatkom súťaže by sme chceli odohrať aspoň dve.“ Dobrým tréningom pre futbalistov Kátloviec je aj účasť v hokejbalovej súťaži KHL. „Neviem o hráčovi, ktorý by ju nehral,“ dodal člen tímu HC 12.

10. 01. 2011 17:59

Ďalšie z kategórie Oblastné súťaže

V Horných Orešanoch vládne futbalový boom

HORNÉ OREŠANY – Definitíva! Denis Marton zostáva trénerom hornoorešanských futbalistov aj pre jarnú časť. Úspešný kouč doviedol mužstvo počas jesene na druhú priečku tabuľky.

25.02. 2011, 00:00

Úradna správa ObFZ Trnava: Dvadsať klubov so zastavenou činnosťou

Disciplinárna komisia ObFZ Trnava zastavila činnosť viacerým oddielom za nezaplatenie stanovených poplatkov. Viac v úradnej správe.

05.03. 2011, 08:54

Ak bude záujem, pôjdu na sústredenie

BOJNIČKY – Deviaty celok oblastnej súťaže B má po jesennej časti ligy vyrovnanú bilanciu. Sedem víťazstiev a osem prehier. Na jej vylepšení v prospech kolónky výhier pracujú v Bojničkách intenzívne.

25.01. 2011, 15:21

Brankár Šimlaštík aj počas jari v Zavare

ZAVAR – „Brankár Ján Šimlaštík zostáva v tíme aj pre jarnú časť,“ zvestoval nám tréner Andrej Juriš túto pre Zavarčanov veľmi radostnú novinu. Dilemu na poste gólmana majú teda v obci minimálne do leta vyriešenú.

24.02. 2011, 00:00