Plnia sľuby budúcej generácii

Ragby

Plnia sľuby budúcej generácii

Rugby club Spartak Trnava deklaroval, že finančný výťažok z tomboly na turnaji Rugby 7´S venuje detskému oddeleniu Fakultnej nemocnice v Trnave. Tak sa i stalo.

F. Čapkovič odovzdáva primárovi S. Križanovi peňažný dar od ragbistov. Foto: Ján Král

 

Primár oddelenia Stanislav Križan prevzal z rúk zástupcu RC Spartak Františka Čapkoviča sumu 250 eur. „Naša vďaka patrí za každý príspevok v akejkoľvej výške. Sumarizáciou podobných príspevkov môžeme doplniť chýbajúce prístrojové vybavenie na klinike a kúpiť aj väčšie veci,“ uviedol Križan. Peniaze pravdepodobne pomôžu k zakúpeniu chladničky, ktorá bude slúžiť pre potreby pacientov. „Deti sú naša budúcnosť. Preto chceme, aby mali, čo najlepšie spomienky aj na dni, ktoré musia stráviť v nemocnici,“ povedal Čapkovič.

10. 01. 2011 10:12

Ďalšie z kategórie Ragby

Ragbisti chcú na jar potrápiť Slovan

Ragbisti chcú na jar potrápiť Slovan

Majú nového sponzora a čaká ich stáž. Ragbisti RC Spartak Trnava sa pripravujú na jarnú časť slovenskej ligy v sedmičkovom ragby, ktorá sa rozbehne tretím kolom 19. marca v Bardejove.

09.02. 2011, 10:21

Zavíta do Chtelnice repre?

Zavíta do Chtelnice repre?

CHTELNICA – Robia kroky dopredu. V druhom kole slovenskej ligy v sedmičkovom ragby zmazal RC Spartak Trnava bodovú stratu na druhý tím tabuľky RK Bratislava. Vo vzájomnom súboji zdolali konkurentov z hlavného mesta 19:17.

10.01. 2011, 10:12