Majcichov bez bytov

Región

Majcichov bez bytov

MAJCICHOV – V majetku nemá Obec momentálne žiadne byty, i keď dopyt po nich zo strany ľudí je.

Jediná bytovka v Majcichove nepatrí obci. Foto: Lukáš Grinaj

 

Majcichov disponuje pozemkami, kde by sa mohla uskutočniť ich výstavba. Ako povedal novozvolený starosta Majcichova Tibor Marek, takouto lokalitou sú napríklad pozemky v blízkosti miestnej časti Svätý Ján. Podľa Marekových predstáv by tu mohli vyrásť sociálne byty pre mladých Majcichovčanov. V prípade ich záujmu a súhlasu zastupiteľstva by obec peniaze na výstavbu žiadala zo Štátneho fondu rozvoja bývania SR. O tom, či k takémuto kroku pristúpi a či pozemky využije na výstavbu bytovky, bude musieť najskôr rozhodnúť obecné zastupiteľstvo.

11. 01. 2011 13:28

Ďalšie z kategórie Región

VIDEO: Voličom rozdávali knihu

VIDEO: Voličom rozdávali knihu

Aj v regióne mala sobota zvláštnu príchuť. Do volebných miestností v obciach prišlo percentuálne viac voličov, ako v Trnave.

23.12. 2010, 10:30

Dychovkári krstili šampanským a plesom

Dychovkári krstili šampanským a plesom

KRIŽOVANY NAD DUDVÁHOM – Výročie dychovky oslávili plesom a novou nahrávkou. Dychová hudba Križovianka má vo februári neuveriteľných 85 rokov. Od roku 1926 rozdáva kapela, kde sa už vystriedalo niekoľko generácií, dobrú náladu.

03.02. 2011, 12:43

Spoločnými silami

BOHDANOVCE – Starosta obce nechce v novom roku sklamať svojich voličov, chce predovšetkým vychádzať v ústrety obyvateľom a hľadať kompromisy.

06.01. 2011, 21:47

VIDEO: V Špačinciach na country plese to žilo

VIDEO: V Špačinciach na country plese to žilo

ŠPAČINCE – To bolo ródeo! Kovboji a kovbojky si v predposlednú februárovú nedeľu v miestnom kultúrnom dome poriadne zaplesali. Róbou večera však neboli elegantné šaty, saká, nohavice a kravaty. Povinnou výbavou na tomto plese sú džínsy, košeľa a klobúk.

24.01. 2011, 13:32