V Cíferi konečne chodníky

Región

CÍFER – Vďaka projektu Revitalizácia centra obce vznikne v Cíferi niekoľko nových chodníkov, ktoré tu doposiaľ chýbali.

Pribudne zeleň, osvetlenie aj nové autobusové zastávky. Zmeny sa týkajú Hlavnej ulice, okolia kostola a Námestia Andreja Hlinku. Začiatok stavby je však zatiaľ otázny. Pri posudzovaní verejného obstarávania totiž našiel VÚC pochybenia a dokument postúpil bratislavskému úradu pre verejné obstarávanie. Podľa starostu Maroša Sagana však v obstarávaní, ktoré obci robila poverená agentúra, ide len o formálne pochybenia. Predpokladá preto, že sa výstavba začne ešte v prvom štvrťroku.

10. 01. 2011 19:09

Ďalšie z kategórie Región

Spoločnými silami

BOHDANOVCE – Starosta obce nechce v novom roku sklamať svojich voličov, chce predovšetkým vychádzať v ústrety obyvateľom a hľadať kompromisy.

06.01. 2011, 21:47

VIDEO: Vodič vrazil do školáčok, obe zomreli

VIDEO: Vodič vrazil do školáčok, obe zomreli

DUBOVANY – Tragédia sa stala v centre obce neďaleko autobusovej zastávky v stredu popoludní. Dvanásťročná Simonka s rovnako starou kamarátkou Alicou vychádzali spoza autobusu, z ktorého práve vystúpili. Keď prešli asi 50 metrov, napálil do nich devätnásťročný mladík z obce na Citroëne ZX, ktorý autobus vtedy predbiehal.

20.01. 2011, 21:23

Výročie kostola oslávili knihou

Výročie kostola oslávili knihou

KÁTLOVCE - Jubilejné 300. výročie stavby kostola, ktorý je zasvätený Duchu Svätému, v Kátlovciach oslávili 17. novembra. Slávnostnú sv. omšu za prítomnosti vzácnych hostí a kňazov celebroval trnavský arcibiskup Róbert Bezák.

23.12. 2010, 11:45

Ľudia ďalej čakajú na spásu, tvrdia, že štát ich oklamal

Ľudia ďalej čakajú na spásu, tvrdia, že štát ich oklamal

HRNČIAROVCE NAD PARNOU – Obchvat obce, ktorý mal byť súčasťou výstavby závodu Samsung, stále nestojí. Obec na čele s novým starostom Jaroslavom Královičom chce katastrofálnu dopravnú situáciu a nesplnené sľuby opäť pripomenúť kompetentným štátnym inštitúciám.

05.02. 2011, 18:37