Vysvätili byty a domy

Trnava

TRNAVA – Kňazi trnavskej farnosti pri príležitosti sviatku Zjavenia pána vo štvrtok popoludní už tradične posvätili domy a byty Trnavčanov. Toto požehnanie má ich príbytky chrániť od všetkého zlého. Posvätenú trojkráľovú vodu a kriedu si mohli po štvrtkovej slávnostnej omši z kostola zobrať aj veriaci a posvätiť si svoje obydlia.

 

 

10. 01. 2011 19:06

Ďalšie z kategórie Trnava

VIDEO: Stredoveký žalár ožíva

VIDEO: Stredoveký žalár ožíva

TRNAVA - Pobyt v stredovekom väzení umožňuje záujemcom radnica už niekoľko mesiacov. Zatiaľ iba dvakrát do týždňa. Objekt však doplnila o nový mobiliár, preto uvažuje nad širším sprístupnením bývalej väznice.

10.01. 2011, 23:52

VIDEO: Bezdomovec zabil dôchodkyňu

VIDEO: Bezdomovec zabil dôchodkyňu

TRNAVA / JABLONICA – Najskôr vraždil, potom si užíval. Miestny štyridsaťročný bezdomovec minulý piatok večer lúpežne prepadol osamelú ženu v jej dome.

04.02. 2011, 11:42

V Trnave začali odborníci prednášať verejnosti o zdraví. Vstup zdarma

TRNAVA – Mesto opäť rozbehlo sériu prednášok v rámci projektu Škola verejného zdravia. Konajú sa každý posledný štvrtok v mesiaci o 17. hodine v zasadacej miestnosti bývalého Tatraskla na Trhovej ulici.

28.02. 2011, 14:27

Pri umývaní okna sa pošmykla, pád na betón neprežila

Pri umývaní okna sa pošmykla, pád na betón neprežila

TRNAVA – Pošmyknutie sa na parapetnej doske sa v sobotu stalo osudným 37-ročnej upratovačke. Pri umývaní okna na druhom poschodí nového chirurgického pavilónu Fakultnej nemocnice v Trnave spadla zo šesťmetrovej výšky rovno na betón.

14.03. 2011, 18:33