So samopalom prepadol Lídl

Piešťany

PIEŠŤANY – Muž so zbraňou v rukách vtrhol včera počas prevádzky do predajne Lídl.

Vraj malo ísť o samopal. Útočníka podľa dostupných informácií zneškodnil jeden zo zákazníkov, ktorí boli v tom čase v predajni. Polícia zatiaľ bližšie informácie k prípadu neposkytuje. Muža však zadržali a v súčasnosti ho vypočúvajú. Či šlo o rovnakého lupiča, ktorý prepadol v piatok so samopalom predajňu v Trnave, zatiaľ polícia nepotvrdila. „Je o tom predčasné hovoriť,“ uviedla hovorkyňa Krajskej polície v Trnave Martina Kredatusová.

11. 01. 2011 11:46

Ďalšie z kategórie Piešťany

Muž sa zastrelil na toaletách v cukrárni

PIEŠŤANY – V utorok večer sa v cukrárni v centre mesta odohrala tragédia. Jeden z návštevníkov vytiahol pištoľ a na pánskej toalete si strelil do hlavy. Šlo o päťdesiatdeväťročného ročného muža z Moravian nad Váhom.

16.02. 2011, 09:03

VIDEO: Bard slovenského výtvarníctva zasvätil život umeniu

VIDEO: Bard slovenského výtvarníctva zasvätil život umeniu

PIEŠŤANY – Nikdy sa neoženil, zato namaľoval tisíce cenených obrazov. Deväťdesiatročný akademický maliar Mikuláš Klimčák časť svojej tvorby vystavuje v piešťanskom Dome umenia. Siahajú viac ako tisíc rokov do minulosti, až ku koreňom Slovanov a kresťanstva na našom území. Práve kresťanstvo sprevádza a napĺňa celú tvorbu tohto barda slovenského výtvarníctva.

05.02. 2011, 00:00

Horiaci automobil takmer podpálil dom

Horiaci automobil takmer podpálil dom

PIEŠŤANY – Neznámy páchateľ zapálil v piatok 45 minút pred polnocou na Dubovej ulici automobil.

12.02. 2011, 15:56

Bahnia sa zadarmo

Bahnia sa zadarmo

PIEŠŤANY - Recesisti sa vykašľali na drahé procedúry v kúpeľoch. Sú podľa nich pre bežných ľudí nedostupné. Preto išli priamo k zdroju liečivého bahna a vody. V Obtokovom remene Váhu sa v sobotu popoludní vykúpali v termálnom prameni a absolvovali aj procedúru podobnú tej, ktorú ponúkajú susediace, hrubým múrom obohnané kúpele. Namiesto zrkadliska sa ale bahnili v plechovej vani. Asi dvadsať nadšencov v plavkách si ľadový vzduch a horúci kúpeľ nevedelo vynachváliť.

23.12. 2010, 11:18