Križovany mieria do Turecka

Krajské súťaže

Križovany mieria do Turecka

KRIŽOVANY NAD DUDVÁHOM – Druhý tím piatej ligy západ bude svoju kondíciu naberať na sústredení v slnečnom Turecka. „Odlietame druhého februára a vrátime sa deviateho,“ upresnil časový harmonogram člen vedenia klubu Ľubomír Táčovský.

Takto oslavovali v Križovanoch postup do piatej ligy, to ešte nevedeli, aký bonbónik ich čaká v zime. Foto: Michal Hlavatovič

 

„Sústredenie bude zamerané nielen na kondíciu, ale aj na herný prejav tímu. Radi by sme odohrali dve prípravné stretnutia. Mená súperov ešte nepoznáme. Ale budú to tímy, ktoré tam budú tiež na sústredení.“ Do do Antalye odcestuje kompletný hráčsky káder doplnený o členov realizačného tímu. „Uvedomujeme si, že je to neštandardné rozhodnutie. No sústredenie v cudzine berieme ako odmenu pre hráčov. Za prácu, ktorú v klube odviedli, a za postup, ktorý vybojovali.“ Novou tvárou v kádri je navrátilec Peter Sládeček. Futsalista Mimy Trnava sa tak na slovenskú pôdu vracia po pôsobení na rakúskych trávnikoch. „Je to jediná nová tvár v tíme. Inak budeme pracovať s jesenným kádrom. Zatiaľ sa žiadna nová posila nečrtá,“ dodal Táčovský.

12. 01. 2011 20:05

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Bartoš posilou Križovian, letel už aj do Turecka

Bartoš posilou Križovian, letel už aj do Turecka

KRIŽOVANY – Systematická a koncepčná práca. Tak možno charakterizovať chod futbalového klubu v Križovanoch nad Dudváhom. Účastník piatej ligy dopĺňa káder síce v menšom počte, za to však ide vždy o kvalitných futbalistov.

02.02. 2011, 11:41

Stanislav Jarábek novým trénerom Smoleníc

Stanislav Jarábek novým trénerom Smoleníc

SMOLENICE – Vyzerá to na obrat k lepšiemu. V súvislosti so Smolenicami sa cez zimu povrávalo hocičo. Vo verejnosti sa šírila šuškanda o existenčných problémoch tímu. Napokon však všetko bude inak.

09.03. 2011, 00:00

Tréner J. Bohuníc: Bič plieska na konci

Tréner J. Bohuníc: Bič plieska na konci

JASLOVSKÉ BOHUNICE – Futbal je o chybách. Tak začal tréner ŠK Blava Jozef Brezovský hodnotiť zápas so Spartakom B. „Stále som chlapcom prízvukoval, že pokiaľ neurobíme chybu, môžeme uhrať dobrý výsledok. No práve po našich dvoch hrúbkach sme dostali góly.“

17.03. 2011, 00:00

Križovany skúšajú Znamenáka zo Smoleníc

KRIŽOVANY – Na sústredení v Turecku, kam odchádzajú zverenci trénera Jána Belka začiatkom februára, by mali odohrať dva prípravné zápasy.

25.01. 2011, 08:52