Pozícia je dôležitá

Hokej

Pozícia je dôležitá

Hokejisti HK Trnava počítali s tromi bodmi už zo zápasu so Senicou, no pred domácim publikom im všetky ušli. Bodové suchoty uhasili v druhom novoročnom stretnutí. Brezno veľký odpor gladiátorom nekládlo.

Pri puku obranca gladiátorov Karol Zachar. FOTO: Ivan Kopčáni

„Samozrejme, že sme chceli získať šesť bodov. V závere starého roka sme chytili výbornú formu a dúfal som, že sa prenesie aj do nového. No čo sa nepodarilo v súboji so Senicou, vyšlo s Breznom. Navyše, v zostave nám chýbali viacerí skúsení hráči,“ povedal tréner Rudolf Macko. V bráne chýbal pre zranenie Martin Šúrek,  v poli Anton Čavrk aj Kristián Krajčík. Spolu s nimi by sila Trnavčanov bola určite vyššia. „Na začiatku nového roka som hovoril o tom, že na postup do play-off budeme musieť získať aspoň deväť bodov. Tri máme a ešte stále hráme o ďalších dvanásť.“ Z posledných štyroch zápasoch základnej časti tak HK Trnava odohrá najbližšie dva doma. Najprv proti Topoľčanom, a potom proti Dolnému Kubínu. „Rozhodujúci bude najmä ten prvý zápas. Ale v oboch domácich dueloch chceme bodovať.“ Na záver cestujú gladiátori do Brezna a Detvy. „V týchto súbojoch sa dá takisto bodovať. A my si chceme vytvoriť čo najlepšiu východiskovú pozíciu,“ dodal Macko.

12. 01. 2011 10:42

Ďalšie z kategórie Hokej

VIDEO: Hokejisti Trnavy si vyslúžili rešpekt

VIDEO: Hokejisti Trnavy si vyslúžili rešpekt

Gladiátorov čaká v stredu tretí duel štvrťfinále play-off, prvý na domácej pôde. S Liptovským Mikulášom prehrávajú Trnavčania 0:2 na zápasy. Pri skúsenostiach súpera z Liptova nie je tento fakt až taký prekvapujúci.

01.02. 2011, 19:17

Hokejista Drgoň nechce porovnávať neporovnateľné

Hokejista Drgoň nechce porovnávať neporovnateľné

Ani Martin to nemá v tomto ročníku extraligy na ružiach ustlané. Zatiaľ mu patrí deviata priečka tabuľky, s jednobodovou stratou na postupové miesto do play-off. Nádej vo vyraďovacie boje žije aj v obrancovi Adamovi Drgoňovi.

15.02. 2011, 11:21

HK Trnava: Nestresujme, užívajme

HK Trnava: Nestresujme, užívajme

HK Trnava ukončil základnú časť prvej hokejovej ligy. Bohužiaľ, dvoma prehrami na súperových ihriskách. Tréner Rudolf Macko bol sklamaný najmä zo zápasu v Brezne.

26.01. 2011, 11:16

Hokejista Šúry: Európania to majú v Kanade ťažké

Hokejista Šúry: Európania to majú v Kanade ťažké

Po polročnom pôsobení v kanadskom hokeji sa trnavský odchovanec a naposledy hráč Slovana Bratislava Frederik Šúry vrátil domov. Jeho pobyt na slovenskej pôde sa však obmedzí len na tri týždne.

23.02. 2011, 00:00