Mimáci v reprezentácii

Futsal

Mimáci v reprezentácii

Slovenská futsalová reprezentácia sa predstavila v prípravnom dvojzápase s Holandskom na jeho pôde. Svoj stan rozložila v mestečku Urmond.

Dalibor Repa si svojimi výkonmi slovenský dres zaslúži. Foto: Lukáš Grinaj

V úlohe spravodajcu vycestoval prezident Mimy Trnava Marek Ondrejka a do nominácie trénera Richarda Bača sa vošiel ešte brankár Mimy Dalibor Repa. V prvom zápase stál pri remíze 1:1 (gól SR: Haľko) medzi troma žrďami. V druhom dueli sa zrodila jednoznačná výhra 4:0 (góly SR: Kyjovský, Féhervári, Rejžek, Haľko).

Slovenská reprezentácia sa predstaví svojim fanúšikom aj v Trnave. V piatok 21. januára o 19.30 h sa v Mestskej športovej hale uskutoční prípravný zápas so Slovinskom. V bráne by sa mal po dohode s trénerom Bačom predstaviť Dalibor Repa.
Tlačený Trnavský hlas pri tejto príležitosti pripravil pre svojich čitateľov a fanúšikov futsalu kupón. Ak ho vystrihnete a donesiete do našej redakcie, na výmenu dostanete voľnú vstupenku na tento zápas.

12. 01. 2011 13:02

Ďalšie z kategórie Futsal

Brankár Dalibor Repa má už po operácii, prevŕtali mu lopatku

Brankár Dalibor Repa má už po operácii, prevŕtali mu lopatku

Špecialisti si ho zobrali na stôl dnes o jedenástej predpoludním, po dvoch hodinách operácie ležal znova na izbe. Z narkózy sa prebral niečo pred treťou popoludní.

03.02. 2011, 19:41

Ďalej idú Komplet a Nitrania

V Hrnčiarovciach nad Parnou sa odohral finálový turnaj západoslovenského regiónu vo futsale.

24.01. 2011, 11:42

Repa je podľa fanúšikov najlepším futsalistom Slovenska

Repa je podľa fanúšikov najlepším futsalistom Slovenska

Gólman Mimy Trnava Dalibor Repa sa stal najlepším futsalistom Slovenska pre rok 2010 podľa internetového hlasovania fanúšikov. Reprezentačný brankár, ktorý momentálne pauzuje pre vážne zranenie ramena, bol týmto ocenením úprimne prekvapený.

15.03. 2011, 20:41

VIDEO: Komplet potrápil v pohári Mimu, exceloval Benkovský

V 1. kole Slovenského pohára na seba natrafili Komplet Hrnčiarovce a Mima Trnava a svoj duel odohrali v prakticky domácom prostredí pre oba celky. Treťoligista, účastník okresnej súťaže, Komplet sa svojho zdatnejšieho súpera nezľakol a najmä v prvom polčase ho poriadne potrápil.

04.03. 2011, 22:44