Odozva na Senicu

FC Spartak Trnava

Po októbrovom zápase Corgoň ligy Senica – Spartak sa veľa hovorilo o výtržnostiach fanúšikov. Bezpečnostné zložky s odstupom času odhalili konkrétnych vinníkov, ktorí aj dostali tresty.

„Polícia obvinila z prečinu výtržníctva 21-ročného fanúšika Spartaka z Dolného Dubového. Podozrivý je z toho, že počas futbalového stretnutia mal na štadióne v Senici násilím prevaliť bezpečnostnú bariéru oddeľujúcu hraciu plochu od hľadiska. Následne mal vniknúť na hraciu plochu a rušiť priebeh športového podujatia. Ďalší traja fanúšikovia Spartaka sa dopustili priestupkov, ktoré polícia zadokumentovala a odstúpila na prerokovanie Mestu Senica. V uplynulých dňoch polícia dostala oznámenie Mesta, z ktorého vyplynulo, že správny orgán uznal vinných troch fanúšikov Spartaka zo spáchania priestupkov pri verejných telovýchovných, športových a turistických podujatiach. Deväťnásťročný Seredčan a dvaja Trnavčania vo veku 20 a 25 rokov vtrhli na hraciu plochu a neuposlúchli výzvu polície. Všetkým trom uložili pokutu vo výške 250 eur a zákaz vstupu na futbalový štadión FK Senica počas ligových zápasov do 30. júna 2011,“ uviedla hovorkyňa polície Martina Kredatusová.

12. 01. 2011 12:06

Ďalšie z kategórie FC Spartak Trnava

Slovan nás prevýšil v zálohe, tvrdí po prehre v derby tréner Radolský

Slovan nás prevýšil v zálohe, tvrdí po prehre v derby tréner Radolský

Spartak prehral derby. Slovanu Bratislava podľahli zverenci Dušana Radolského 1:3. Belasí sa predstavili proti zraneniami oklieštenej jedenástke Trnavy vo vynikajúcej forme. Od úvodu spôsobovali poriadny prievan v trnavskej obrane. Paradoxne, skórovať sa podarilo ako prvým andelom.

25.02. 2011, 21:06

Vymení Spartak za Malajziu

Vymení Spartak za Malajziu

Pred troma rokmi začínal v Trnave ako tréner béčka a manažér mládeže. Neskôr mu pribúdali funkcionárske povinnosti. Športový riaditeľ Spartaka Martin Stano aktuálne v klube končí. Vracia sa k trénerstvu, ktorému sa ale bude venovať v Malajzii.

26.01. 2011, 12:27

Chváli ich aj legendárny Majerník

Chváli ich aj legendárny Majerník

Spartak nemá núdzu o talentovaných futbalistov. Potvrdzuje to aj kolektív Spartaka U12. Mužstvo pod vedením trénera Jána Pavlovčíka po jeseni vedie svoju súťaž a vyhráva aj rôzne turnaje. Cez víkend triumfovali v Mestskej športovej hale v Trnave v konkurencii rovesníkov z najvyšších súťaži.

31.01. 2011, 14:21

VIDEO: Krvácajúcich podporil aj Radolský a spol.

VIDEO: Krvácajúcich podporil aj Radolský a spol.

Preliali krv v mene klubu. Fanúšikovia trnavského Spartaka už po trinásty raz hromadne darovali krv. Do transfúznej služby pribudla najvzácnejšia tekutina od 77 priaznivcov Spartaka, ďalší dvaja pustili žilou v Poprade.

28.01. 2011, 12:25