Peko na olympijskej pôde

Ostatné športy

Peko na olympijskej pôde

Maďarská Tata hostila 7. – 9. januára v priestoroch Olympijského tréningového centra mladých stolných tenistov z celej Európy. Tí sa stretli na turnaji Tata Mini Cadet Open 2011.

Štefan Peko v priestoroch Olympijského tréningového centra v maďarskej Tate. Foto: Ivan Peko
Bojovalo sa v kategóriách družstiev do 13 rokov a jednotlivcov do 11 a 13 rokov. Za trnavský klub KST Viktória sa na turnaji takéhoto významu po prvý raz zúčastnil Štefan Peko. V súťaži družstiev chlapcov tvoril tím s Patrikom Bučkom z Topoľčian. V kvalifikačnej skupine sa umiestnili v konkurencii kvalitných družstiev Lotyšska a Čiech na tretej priečke. Následne sa po vyraďovacích bojoch umiestnili na 33. – 36. mieste. Vo dvojhre chlapcov do 11 rokov si Peko v skupine vybojoval druhé miesto a v hlavnej súťaži obsadil konečné 9. – 16. miesto. Hoci mal veľmi dobre rozohraný duel s Talianom Marcom Bressanom a šancu postúpiť medzi najlepších osem hráčov, zaplatil nováčikovskú daň a šancu nevyužil.
Najbližšie sa stolní tenisti Viktórie predstavia na domácej pôde 22. januára. V priestoroch herne KST sa uskutoční III. turnaj Slovenského pohára mládeže v kategórii mladších žiakov. Finálové súboje sú na pláne o 15. h.

12. 01. 2011 13:03

Ďalšie z kategórie Ostatné športy

Smeč na pamiatku Róberta Zwiržinu

Smeč na pamiatku Róberta Zwiržinu

Prvenstvo putuje na Valašsko. Nohejbalový turnaj Vianočný smeč vyhral tím Vsetín B. V Mestskej športovej hale v Trnave skončili druhí Piešťanci, za rieku Moravu putuje aj bronz, ktorý získal Vsetín A.

10.01. 2011, 00:43

Oslabená Viktória zabodovala

Oslabená Viktória zabodovala

Ženy stolnotenisového klubu KST Viktória pred dvoma týždňami v prvom kole nadstavbovej časti extraligy u minuloročného obhajcu a aktuálneho top favorita súťaže v Topoľčanoch prehrali 1:9. V sobotu 29. januára pokračovali doma dopoludňajším zápasom proti Dunajskej Strede.

31.01. 2011, 09:01

O víťazovi KHL rozhodlo skóre

O víťazovi KHL rozhodlo skóre

V predposlednom kole Kátlovskej hokejbalovej ligy sa v boji o prvenstvo stretli Atlanta s Rangers. Kľúčový zápas sa skončil remízou, a tak o víťazovi museli rozhodnúť vzájomné súboje alebo skóre.

31.01. 2011, 15:39

Majstrovské striebro pre stolnú tenistku Krchňavú

Majstrovské striebro pre stolnú tenistku Krchňavú

V Národnom stolnotenisovom centre v Bratislave sa konali majstrovstvá Slovenska jednotlivcov. Trnavu zastupovali hráčky KST Viktória Martina Adámeková a Ivana Krchňavá.

08.03. 2011, 15:11