Utiahnu si opasky

Krajské súťaže

Utiahnu si opasky

JASLOVSKÉ BOHUNICE – Asi najväčším prekvapením v novembrových komunálnych voľbách bol výsledok v Jaslovských Bohuniciach. Namiesto dlhoročného starostu si občania zvolili Boženu Krajčovičovú. V obci čakajú, čo zmena prinesie.

Zamieri Ľ. Vyskoč do Serede? Foto: Michal Hlavatovič

 

Situáciu podrobne sledujú aj predstavitelia futbalového klubu. Povráva sa, že z obecného rozpočtu pôjde na futbal menšia suma ako doteraz. Rozpočet by mal dostať reálnu podobu v závere januára. Zatiaľ je ale isté, že funkcií vo výkonnom výbore klubu sa vzdali predseda Daniel Horváth a členovia výboru Peter Ryška a Marián Bača. Prví dvaja menovaní zatiaľ zostávajú v správnej rade klubu. „Funkciu som prebral po Štefanovi Matovičovi. Pracoval som vo výbore kvôli Petrovi Ryškovi, po tom, ako skončil on, som sa rozhodol nepokračovať ani ja,“ vysvetlil Daniel Horváth.
V pondelok ŠK Blava začal zimnú prípravu. Káder je oproti jeseni oklieštený. Viacerým hráčom sa skončili hosťovania. Chalány odišiel na skúšku do Zlatých Moraviec, Vyskoč zamieri asi do Serede alebo do Piešťan a otázne zostáva zotrvanie Bachňáka. Z rodinných a pracovných dôvodov zvažuje odchod do nižšej súťaže. „Chudému, Trojákovi i Kolarovičovi z Veľkých Kostolian sa skončilo hosťovanie. Minimálne dvoch z nich by sme radi udržali v kádri,“ uviedol tréner Jozef Brezovský. Povrávalo sa aj to, že na trénerskú lavičku zasadne nový muž. „Bol som poverený, aby som viedol zimnú prípravu,“ vyjadril sa Brezovský, ktorý pôsobí v klube aj ako tajomník.
Prípadné posilňovanie tímu závisí od toho, ako sa vyvinie situácia. „Radi by sme získali troch futbalistov, ale v súčasnosti je to hudba budúcnosti. Musíme rátať s menším rozpočtom. Tomu prispôsobíme aj rokovania s hráčmi, aby sme sa nedostali do finančných problémov,“ doplnil Brezovský.

13. 01. 2011 11:52

Ďalšie z kategórie Krajské súťaže

Jaslovské Bohunice hľadajú brankársku posilu

JASLOVSKÉ BOHUNICE – S trnavským Spartakom už bola ŠK Blava dohodnutá na príchode kanoniera Ľubomíra Gogoláka. Všetko napokon padlo.

08.02. 2011, 12:07

Mrva aj na jar v Šúrovciach

Mrva aj na jar v Šúrovciach

ŠÚROVCE – Cez víkend FC Horses rozstrieľali v prípravnom zápase Zvončín 5:0. „Na ihrisku sa predstavili aj viacerí hráči, ktorých skúšame. Ukázali sa v dobrom svetle. Na rozhodnutie o ich prípadnom angažovaní si však ešte ponecháme čas. Chceme ich vidieť aspoň v troch prípravných zápasoch,“ uviedol generálny manažér futbalistov Šúroviec Pavel Čechovič.

24.01. 2011, 21:52

Prídu Piešťany o trénera Jančulu?

PIEŠŤANY – Súťažná premiéra sa trénerovi Tiborovi Jančulovi na lavičke Piešťan nevydarila. Jeho zverenci prehrali v Topoľníkoch 0:1. On sám zvažuje odchod z postu.

17.03. 2011, 00:00

Horvatovič chce ísť ešte aspoň raz na vlečku

KRIŽOVANY – Zlé jazyky v zimnej prestávke tvrdili, že Miroslav Horvatovič definitívne zavesí kopačky na klinec. Stredopoliar Križovian nad Dudváhom, ktorý má i ligové skúsenosti z trnavského Spartaka a Trenčína, totiž vynechal takmer celú zimnú prípravu.

19.03. 2011, 00:00