Prestúpi Mrva do Zlatých Moraviec?

Futbal

Prestúpi Mrva do Zlatých Moraviec?

Futbalová kariéra Tomáša Mrvu má raketový nárast. Ešte v máji zachraňoval gólmi Suchú nad Parnou v najvyššej okresnej súťaži. V lete prestúpil do štvrtoligových Šúroviec, kde sa stal pevnou súčasťou základnej zostavy. Momentálne je v príprave Zlatých Moraviec a bojuje o miesto v tíme corgoňligistu.

„Jeho futbalový životopis tomu síce nenasvedčuje, no má všetky vlohy, aké futbalista potrebuje. Kvalitnými tréningami by sa časom uchytil aj v najvyššej súťaži. Radi by sme ho získali na hosťovanie, ide o zaujímavého futbalistu,“ uviedol tréner ViOn-u Juraj Jarábek. V Zlatých Moravciach nastúpil do prípravy aj Ivan Chalány, naposledy stopér druholigových Jaslovských Bohuníc a kmeňový hráč Jalšového. „Svojho času som ho trénoval. Jeho angažmán u nás je na dobrej ceste,“ poznamenal Jarábek, ktorý kedysi trénoval práve v Jaslovských Bohuniciach.

13. 01. 2011 12:06

Ďalšie z kategórie Futbal

Rozpis jarných futbalových odviet už v tohtotýždňovom Trnavskom hlase

V aktuálnom čísle týždenníka Trnavský hlas (10/2011), ktorý je v predaji od štvrtka 9.3., nájdu fanúšikovia futbalu rozpis jarného žrebu aktuálneho ročníka súťaží.

10.03. 2011, 20:42

Spomienka na kapitána reprezentácie

Spomienka na kapitána reprezentácie

Na priateľa nezabudli. Druhý ročník Memoriálu Igora Lančariča vyhral tím Starých pánov Barbakanu. Na palubovke Mestskej športovej haly v Trnave nestratili ostrieľaní borci ani bod. Výsledky však neboli prvoradé, vyhrala spomienka na kamaráta.

14.01. 2011, 17:06

Tréner Weiss chce odohrať prípravný zápas s Dánskom v Trnave

Slovenská futbalová reprezentácia by mala v marci odohrať ďalší priateľský medzištátny zápas. Tento raz by jej súperom malo byť Dánsko.

19.02. 2011, 15:26

Brat speváka Bystríka Tomáš udivuje Ameriku zápalom pre futbal

Brat speváka Bystríka Tomáš udivuje Ameriku zápalom pre futbal

Kto by nepoznal trnavského speváka Bystríka? Nie každý však vie, že má dvoch športovo nadaných bratov. Najmladší Marek hrá bejzbal a starší Tomáš sa venuje futbalu. V Amerike.

27.01. 2011, 14:02